Sko, støvler og fottøy

Gode sko og støvler hører med til en en perfekt dag på tur. For det er noe med følelsen av gode sko som ikke kan slås. Følelsen av et par solide støvler på beina mens du nesten uovervinnelig tråkker deg mot målet ditt. Den friske luften som fyller lungene dine, vinden som suser forbi, og og solen som skinner på huden. 

 

Enten du er på tur gjennom skogen eller på jakt på fjellet, vil du alltid være godt skodd med gode støvler. Hos oss får du sko og støvler i høy kvalitet til alle sesonger. Vi har fjellstøvler, jaktstøvler, gummistøvler og mye mer til både dame og herre. Velg mellom kjente merker som Alfa, Baffin, Scarpa, Viking og mye mer. God tur!

 

Tursko

Turskoene er dine trofaste følgesvenner på stien, og holder føttene tørre og komfortable mens du utforsker naturen. Men når været blir kaldt og snøen laver ned, trenger du en annen type støvel for å holde føttene varme og beskyttet. Vi har vanntette og varme sko som beskytter mot vær og vind. 

 

Jaktstøvler

Jaktstøvler er designet for å gi deg kraften og støtten du trenger når du vandrer gjennom ulendt terreng på jakt etter bytte. De er også vanntette og isolerende, som holder føttene dine tørre og varme selv når temperaturen synker.

 

Fjellstøvler

Hvis du planlegger lengre turer på fjellet, trenger du et par fjellstøvler. Disse robuste og slitesterke støvlene gir støtte og stabilitet i vanskelig terreng. Med fjellstøvler på beina er du godt beskyttet mot det aller meste av hva naturen klarer å kaste mot deg.

Les mer...Vis mindre...
Simms Challenger 7" Boot Black
1 799,-
Rapala Sportsman Pigget Støvel Kort
Velg
21%
549,-
699,-
2
Yatrax Brodd Walk Enkel å ta på og ta av!
Velg
40%
149,-
249,-
12
Sof Sole Arch Gjennomgående god demping
Velg
30%
230,-
329,-
5