636434 636434 636434 636434 636434 636434 636434

Scarpa Rush 2 GTX W Burgundy-Orange 38

Dynamisk og komfortabel sko

Varenr: 261656
1 299,-Kampanjepris
2 499,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Scarpa Rush 2 GTX er den raske turskoen som er en dynamisk og komfortabel sko for å utforske stiene, designet for de som nærmer seg fjellene i et raskere tempo og trenger støtte og beskyttelse.

 

  • Revolusjonerende komfortabel og dempende
  • Progressiv absorpsjon av kroppsvekt
  • Ideell for stivandring

 

Komfort og demping sikres av IKS-teknologien, som er i stand til progressivt og spesifikt å støtte kroppens vekt under aktivitet. Det nye anti-torsjonssystemet (vridninsstabil) forbedrer stabilitet og hælbeskyttelse, mens Gore-Tex-membranen garanterer vanntett beskyttelse.

 

Overdel

Stoffet er mykt for å sikre komfortabel passform, men samtidig beskyttende takket være den integrerte 3D-tåhetten.

 

Snøring

Lett snøring med løkkesystem som fordeler trykket jevnt. Overdelen er lett å feste, og unngår trykkpunkter.

 

Fór

GORE-TEX Invisible Fit for en vanntett sko uten å gå på akkord med passform, fleksibilitet og vekt. Festet direkte til overdelen, er den lette konstruksjonen konstruert for å være usynlig, og skaper en mesh-lignende komfortfølelse.

 

Såle

Presa® HIK-03 er designet og laget av SCARPA med IKS-teknologi (Interactive Kinetic System) som kjennetegnes av 7 dempingsområder (domer): 6 i forfoten og 1 på hælen. De 7 kuplene tilbyr en god demping og en progressiv støtte av kroppsvekten. EVA-mellomsålen med to tetthetsområder absorberer støtene.

 

Aktiv passform

ACTIVfit er et konstruksjonssystem som utvikler ulike lester, såler og modeller designet spesielt for kvinner eller menns føtter. Modellene er designet og konstruert for den beste ytelsen i ulike utendørsaktiviteter. Takket være sin erfaring og forskning tilbyr SCARPA absolutt komfort. Når vi sier "absolutt", tenker vi på at en subjektiv fordel blir objektiv komfort. Denne linjen etablerer en høy kvalitetsstandard for bedre ytelse, komfort, stil og holdbarhet.

 

Aktiv påvirkning

ACTIVimpact er en teknologi brukt på sålekonstruksjon som bruker materialer med fysiske og kjemiske egenskaper som absorberer negative påvirkninger med bakken og øker støtabsorberende egenskaper, og utnytter energien som brukes under aktiviteten til det ytterste.

 

Presa

Presa® er SCARPAs ultimate resultat av intern FoU om såle. Et miljø for leting og teknologisk innovasjon, hvor erfaring og vitenskapelig forskning smelter sammen.

 

Hver Presa®-såle er nøye utviklet med tanke på konteksten for bruken av skoen. Målingen av de viktigste ytelsesindikatorene (inkludert Grip på tørt og vått terreng, og Resistance) er avgjørende for å velge den beste sålen i henhold til aktiviteten skoen er designet for.

 

  1. Hæl- og tåinnlegg - i EVA med lav tetthet for demping
  2. DST TPU FRAME - (Dynamic Stabilizer Torsion System) Ergonomisk skaft i TPU med differensierte tykkelsesspor for anti-torsjonskontroll
  3. Mellomsåle EVA - i middels og høy tetthet for støtte og demping
  4. Medium Density EVA - hælinnsats for støtdemping
  5. Gummi yttesåle - utviklet av SCARPA med SuperGum gummiblanding for grep og smidighet
  6. Yttersåle design - Fremdriftsområde - Bremseområde - Maksimalt grepsområde - Aktiv dempingssone.

 

Gore-Tex

Produkter designet av GORE-TEX membran er vanntette, vindtette og slitesterke med toppnivå pusteevne. Disse produktene vil tåle tidens tann ettersom de er laget for å garantere sikkerhet, beskyttelse og den beste komforten i ethvert terreng.

 

Vekt

315g - Taglia/størrelse 38

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support