636346 636346 636346 636346 636346 636346 636346 636346 636346 636346

Scarpa Ribelle Run XT GTX W Anthrac 40

Robuste, vanntette og beskyttende sko

Varenr: 261634
1 399,-Kampanjepris
2 599,-Ordinær pris
-+
5 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Scarpa Ribelle Run XT GTX er robuste, vanntette og beskyttende trailsko. En robust terrengløpesko som passer for enhver bruker, og gir en tettsittende og komfortabel passform beskyttet mot været takket være Gore-tex Invisible Fit-teknologien. TPU-rand kommer fra det ikoniske designet til RIBELLE RUN-familien, mens sålen er designet med et støttende system som sikrer et stabilt og dempet skritt på alle løypeflater.

 

 • Passer for enhver vekt og tempo
 • Beskyttelse og stabilitet
 • Vanntett

 

Overdel

Overdelen laget av 100 % resirkulert polyester og nylon, designet for å støtte enhver fotform med en tettsittende og komfortabel passform for langvarig bruk.

 

Fór

Gore-Tex Invisible Fit gir en vanntett sko uten å gå på akkord med passform, fleksibilitet og vekt. Festet direkte til overdelen, er den lette konstruksjonen designet for å være usynlig, og skaper en mesh-lignende komfortfølelse.

 

Såle

Presa TRN-05 er en såle utviklet for mellom- og langdistanseaktiviteter i et fjellmiljø, på stier av ulike tekniske nivåer. Det ergonomiske skaftet i glassfiber hjelper og støtter rulleovergangen ved hvert trinn. De utpregede tappene og størrelsen på knastene gjør denne sålen holdbar og trygg når den tar feste i å klamre seg til ethvert terreng, noe som sikrer et sikkert grep.

 

EXO

Øvre konstruksjonssystem designet og utviklet av SCARPA. Sidebeskyttelse (innlegg eller termosveiset bur) kombinert med overdel, skaper et eksoskjelett som bedre beskytter, støtter og inneholder foten.

 

PRESA

Presa® er Scarpa sitt ultimate resultat av egen forskning på såler. Et miljø for utvikling og teknologisk innovasjon, hvor erfaring og vitenskapelig forskning smelter sammen. Hver Presa®-såle er nøye utviklet med tanke på konteksten for bruken av skoen. Målingen av de viktigste ytelsesindikatorene (inkludert grep på tørt og vått terreng, og motstandsdyktighet) er avgjørende for å velge den beste sålen i henhold til aktiviteten skoen er designet for.

 

 1. Aktiv skum i mellomsåle - Mellomsåle i EVA med middels tetthet for stabilitet og skyverespons
 2. Ergonomisk skaft - Skaft i polyamid +20 % glassfiber for å gi støtte og stabilitet på buen og hjelpe og støtte rulleovergangen ved hvert trinn
 3. Gummi yttersåle - Yttersåle med eksklusiv SCARPA-design i ATR GUM-blanding, som kombinerer høyt grep og slitestyrke.
 4. Hæl - Hæl 28mm - Tå 22mm - Drop 6mm
 5. Design - Designet med vertikale spor for støtte
 6. Funksjonsområde - For anatomisk fleksjon
 7. Yttersåle design - Fremdriftsområde - Bremseområde - Maksimalt grepsområde - Stabilitetsområde

 

Gore-Tex

Produkter designet av GORE-TEX membran er vanntette, vindtette og slitesterke med toppnivå pusteevne. Disse produktene vil tåle tidens tann ettersom de er laget for å garantere sikkerhet, beskyttelse og den beste komforten i ethvert terreng.

 

Vekt

300g - Taglia/størrelse 38

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support