Termisk kikkert til jakt

Velg en termisk kikkert fordi de lar deg se varmebilder i sanntid. Det er som å ha et ekstra sanseorgan når du er ute på jakt! Uansett værforhold, gir disse kikkertene deg en uovertruffen oversikt over terrenget. Glem gamle vaner; nå kan du spore byttet ditt som en proff, i all slags vær og lysforhold.

 

Kvalitet er nøkkelen. Våre termiske kikkerter kommer fra toppmerker som Hikmicro, Kahles, Leica, Pulsar, Swarovski og Zeiss. Dette er merker i de fleste prisnivåer og alle er kjent for sin pålitelighet og robusthet. Disse er ikke bare nyttige verktøy, men investeringer i din jaktsuksess. Og ikke glem at en god termisk kikkert også kan være et uunnværlig verktøy for sikkerhet og overvåkning, og ikke bare under jakten.

 

Komfort? Absolutt! Med våre lette og brukervennlige modeller vil du nesten glemme at du har dem med deg. Ingen komplekse menyer eller knapper; bare intuitiv betjening som lar deg fokusere på jakten, ikke på utstyret. Vi har også modeller med oppladbare batterier og lang batteritid, slik at du kan jakte så lenge du vil uten bekymringer.

 

Effektivitet er også en del av pakken. Med en termisk kikkert kan du identifisere og spore byttet raskere, noe som øker sjansene for en vellykket jakt. Du vil oppleve at du bruker mindre tid på å søke og mer tid på selve jakten. Det er en win-win for alle!

 

Termiske kikkerter kan være kostbare, men de kan være en god investering for jegere som jakter tidlig morgen, skumringen om kvelden eller under nattens mørke. De kan bidra til å forbedre sikkerheten og effektiviteten til jakten, og de kan gi jegere en mer spennende og givende jaktopplevelse.

 

Håndholdte termiske kikkerter

En håndholdt termisk kikkert er et meget nyttig verktøy for en rekke formål, inkludert jakt, redning og sikkerhetsarbeid. De bruker infrarød teknologi til å se objekter i mørket og dårlig vær. Håndholdte termiske kikkerter er kompakte og bærbare, noe som gjør dem ideelle for bruk i felten. En håndholt kikkert lar deg få raskt oversikt uten å måtte se gjennom en riflekikkert.

 

Termisk riflekikkert

Termiske riflekikkerter er et kraftig verktøy som kan gi jegere en betydelig fordel i mørket. De bruker infrarød teknologi til å se objekter som er skjult for det blotte øye, for eksempel dyr som kamufleres i terrengets farger og strukturer. Dette gjør det mulig for jegere å se dyr på lange avstander og i vanskelige forhold, for eksempel under mørket, tåke eller regn.

 

Termisk for å se varmekilder på dag og natt

En termisk kikkert lar deg se varmesignaturer på både dag og natt. Varme dyr vil poppe ut av det kjøligere terrenget rundt dem. En termisk kikkert er ikke direkte en nattkikkert, men en sensor du ser inn i og detekterer varmekilder.

For rene nattkikkerter med IR kan du besøke vår side for nattkikkerter her.

 

Les mer...Vis mindre...
Hikmicro Stellar SH Termisk riflekikkert med lydopptak
Velg
10%
Fra 26 990,-
29 990,-
3
Pulsar 5x30 Monocular
Kjøp
1 400,-
Digital NV Forward FN455 LED 940
15 000,-