Optikk for jakt og friluftsliv

Her vil du finne vårt utvalg av håndkikkerter, riflekikkerter, rødpunktsikter, teleskop m.m. til jegere og friluftsmennesker  Vi selger optikk i de fleste prisklasser og til de fleste bruksområder. Her finner du optikk til fuglekikking, rifleskyting, jakt og friltuftsliv.

 

Optikk er et viktig verktøy for jakt og friluftsliv. Det kan hjelpe deg med å finne og identifisere byttedyr, skyte mer presist, og nyte naturen på en ny måte.

 

Avstandsmålere

Avstandsmålere er et nyttig verktøy for å måle avstanden til objekter i området du jakter, måle trygge avstander og lengde bort til byttedyr. Dette kan være nyttig for å sikre at du skyter på riktig avstand, og for å unngå å skyte for langt. Et nyttig hjelpemiddel for riktig innstilling av kikkertsikte.

 

Håndkikkerter

Håndkikkerter er et flott verktøy for å observere naturen på nært hold. De kan brukes til å se på fugler, dyr, og andre detaljer i landskapet og kommer i mange forstørrelse varianter i ulike objektivstørrelser.

 

Kikkertsikter

Kikkertsikter er et superviktig verktøy for jegere for å sikre og korrente skudd på ulike avstander. De lar deg se på byttedyret på nært hold, og skyte mer presist.

 

Nattkikkerter

Nattkikkerter er et nyttig verktøy for jakt i mørket. De bruker infrarødt lys (IR) til å se i mørket, og kan hjelpe deg med å finne byttedyr selv i totalt mørke.

 

Rødpunktsikter

Rødpunktsikter er et nyttig verktøy for jegere som ønsker et raskt og presist sikte. Rødpunktet er enkelt å se, selv i dårlige lysforhold og det røde punktet er der du skyter når det er stilt inn riktig.

 

Spotting scope

Spotting scopes er et nyttig verktøy for jegere, sportsskyttere, ornitologer og frliluftmennesker. De kan brukes til å observere byttedyr på lang avstand, og til å finjustere skytestillingen.

 

Termiske kikkerter

Termiske kikkerter er et nyttig verktøy for jegere som jakter i skumring og om natten, f.eks. på villsvin åteplasser. De bruker termiske sensorer for å se varmen fra byttedyr, og kan hjelpe deg med å finne byttedyr selv i tett vegetasjon, tåke, regn eller i mørket.

 

Undervannskikkerter

Undervannskikkerter er ikke direkte et optikkprodukt, men er et meget nyttig verktøy for seljegere, sportsdykkere, fritidsdykkere, sportsfiskere, skjellplukkere og strandryddere. En undervannskikkert lar deg se på undervannslivet på nært hold fra overflaten ned i vannet, og kan hjelpe deg med å finne fisk, bunndyr og sjekke forholdene på bunnen.

 

Valg av optikk

Når du skal velge optikk, er det viktig å vurdere dine behov og budsjett. Tenk på hva du skal bruke optikken til, og hvor mye du er villig til å betale. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter for hjelp til å velge riktig ut i fra dine behov.

 

Hvis du skal bruke optikken til jakt, er det viktig å velge et produkt som er av god kvalitet og som er egnet for bruk i felten. Du bør også vurdere om du trenger et produkt med spesielle funksjoner, for eksempel en nattkikkert eller et rødpunktsikte.

 

Hvis du skal bruke optikken til friluftsliv, er det viktig å velge et produkt som er lett og kompakt. Du bør også vurdere om du trenger et produkt med spesielle funksjoner, for eksempel en rødpunktsikter eller et spotting scope.

 

Les våre blogginnlegg om diverse optikkprodukter her:

 

Les mer...Vis mindre...
Apollo X3 RF22 3-9x40 30mm (60m)
2 290,-
Hikmicro Stellar SH Termisk riflekikkert med lydopptak
Velg
35%
Fra 17 490,-
26 990,-
6
Leica Magnus 2,4-16x56 i L-4a
Kjøp
34 499,-
Leica Fortis 6 2-12x50i L-4a
Kjøp
23 999,-
Leica Magnus 1,8-12x50 i L-4a
Kjøp
31 499,-
Leica Magnus 1,5-10x42 i L-4a
Kjøp
28 899,-
Pulsar 5x30 Monocular
Kjøp
1 400,-