Rødpunkt 

Et rødpunktsikte er et optisk sikte, til ditt våpen. Brukes ofte ved drivjakt og hundejakt, og til jakt ved kortere avstander og hurtigere skyting.


Et rødpunktsikte er et optisk sikte til ditt våpen som bruker et rødt lys for å lage et punkt i synsfeltet til ditt øye. Dette punktet kan brukes til å markere målet og skyte på det. Rødpunktsikter er populære blant jegere fordi de gir rask og nøyaktig måltagning, noe som er viktig på jakt.

 

Rødpunktsikter har ingen forstørrelse slik et kikkertsikte har og er derfor et godt valg for jegere som jakter på kortere avstander eller ettersøk. De er også et godt valg for jegere som jakter på bevegelige mål som fugler, villsvin eller andre mål som er nærme.

 

Fordelene med å bruke et rødpunktsikte på jakt

  • Rask måltagning: Rødpunktsikter gjør det enkelt å plassere siktepunktet på målet. Dette er viktig på jakt, hvor jegeren ofte må skyte raskt på et bevegelig mål.
  • Nøyaktig måltagning: Rødpunktsikter er svært nøyaktige, selv i dårlige lysforhold. Dette er viktig på jakt, hvor jegeren ofte må skyte på et mål som er skjult eller beveger seg i skyggen.
  • Komfortabelt å bruke: Rødpunktsikter er enkle å bruke og krever ikke mye trening for å bli flink til å bruke dem. Dette gjør dem til et godt valg for jegere som ønsker et sikte som er enkelt å bruke og som gir god treffsikkerhet.

 

 

Kite K1 - Weaver Mount Kit
Kjøp
5 990,-
2