Hørselvern til jakt og skyting

Ta vare på hørselen din under sportsskyting på riflebanen, lerduebanen og når du er ute på jakt med kvalitetshørselvern! Se vårt utvalg av hørselvern som er spesielt designet for å beskytte ørene dine uten å gå på kompromiss med komfort eller opplevelse av jakten og skytingen.

 

Når du er aktiv innen sportsskyting eller er på jakt, er det avgjørende å sikre at hørselen din forblir intakt. Husk at ødelagt hørsel er ikke mulig å få tilbake. Våre hørselvern er skapt for å gi deg den optimale balansen mellom demping av støy og oppfatning av viktige lyder i omgivelsene. Du vil kunne nyte sporten og hobbyen din uten å bekymre deg for skadelige lydnivåer.

 

Med enestående dempingsteknologi og ergonomisk design er våre hørselvern din pålitelige følgesvenn under enhver jakttype. Du vil ikke bare beskytte hørselen din, men også forbedre jaktopplevelsen din ved å opprettholde bevisstheten om dine omgivelser. Ikke utsett ørene dine for unødvendig belastning – velg kvalitet og pålitelighet med vårt utvalg av hørselvern.

 

Uansett hvilken type hørselvern du velger, kan du være trygg på at kvaliteten og beskyttelsen er i fokus. Vi  forstår viktigheten av å ta vare på hørselen din mens du nyter utendørsaktiviteter. Utforsk vårt utvalg av hørselvern og velg den typen som passer best for deg. Ta kontroll over lydlandskapet ditt og nyt hvert øyeblikk av jaktopplevelser og sportsskyting uten bekymring!

 

Elektroniske hørselvern

Våre elektroniske hørselvern kombinerer avansert teknologi med komfort. Disse hørselvernenene demper skadelige lyder, som skuddsalver, mens de lar deg oppfatte viktige lyder i omgivelsene. Dette gir deg en fordel ved å holde deg oppmerksom på det som skjer rundt deg samtidig som du beskytter hørselen din.

 

Passive hørselvern

Disse hørselverntypene er utformet for å gi pålitelig demping av støy uten bruk av teknologi. De er enkle å bruke og er ideelle for de som foretrekker en mer tradisjonell tilnærming. Våre passive hørselvern er laget med materialer av høy kvalitet og er designet for langvarig bruk.

 

In-ear hørselvern

For de som ønsker en mer diskret løsning, tilbyr vi in-ear hørselvern. Disse hørselvernene tilpasses øret ditt for en perfekt passform og effektiv støyreduksjon. De er kompakte, lette og ideelle for de som ønsker minimalt synlige hørselvern.

 

Over-ear hørselvern

Våre over-ear hørselvern gir omfattende dekning og komfort. De er ergonomisk designet for langvarig bruk og gir en høy grad av demping av støy. Perfekte for lange jaktdager eller intens sportsskyting.

 

Les mer...Vis mindre...
Beretta hørselsvern standard blå
Kjøp
10%
468,-
520,-
1