659914 659914 659914 659914 659914 659914 659914 659914 659914 659914 659914

ISOtunes Sport Caliber BT

Aktivt hørselvern og Bluetooth headsett

Varenr: 267522
1 799,-Kampanjepris
1 995,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
 • 9Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

ISOtunes Sport Caliber BT er et aktivt hørselvern og et Bluetooth headsett som gir deg friheten du ønsker og støybeskyttelsen du trenger på skytebanen og på jakt, i tillegg til musikktilgang når du jobber eller trener.

 

 • Tactical Sound Control™-teknologi forbedrer hørselen din med 8x samtidig som den beskytter deg mot kraftige lyder på under 2 millisekunder.
 • Ekte trådløs design
 • 25 NRR testet og godkjent til ANSI s3. 19-1974
 • IP67 Holdbarhet for støv-, svette- og vanntett beskyttelse
 • Opptil 13 timers Bluetooth-batterilevetid eller 16 timers TSC-batterilevetid med 2 fulle tilleggsladninger lagret i det oppladbare etuiet
 • Automatisk avslåing etter 2 timer uten Bluetooth-tilkobling for å spare batteri
 • Bluetooth 5.2 kobler til enheter på 30+ fot
 • SafeMax™-teknologi begrenser volumet til 85 dB for å lytte uten skader hele dagen
 • Bakgrunnsstøyreduserende mikrofon for tydelig kommunikasjon i høye omgivelser
 • Kan kobles til jaktradio og telefon via bluetooth

 

De elektroniske ørepluggene er fullstendig støv-, svette- og vanntett og kan drives i opptil 13 timer uten å måtte lades. Den fullstendig trådløse designen lar deg bevege deg fritt mens Tactical Sound Control leverer forsterket naturlig lyd og reduksjon av skuddstøy.

 

 

Testet til 6/6 i karakter av magasinet Jeger mars 2023

Sitat fra testen: "Hørselen min har etter mange år med skyting, jakt, forkjærlighet for høy metallmusikk og dertil slurvete bruk av hørselvern har ført til tinnitus og at ordet «HÆ?» tar mer og mer plass i mitt vokabular. Rasling i skogen hører jeg nesten ikke lenger og retningsbestemmelse av lyder fra har blitt mer og mer vanskelig." + "Med ISOtunes Sport Caliber føler jeg at jeg fikk hørsel som ei gaupe! Rasling i løv og gress, vingeslag fra duer som kom inn for landing hørte jeg plutselig igjen. I tillegg er det like lett å retningsbestemme lyd som med normal fungerende hørsel. Mine gamle intelligente støydempende ørepropper er et helvete hvis det blåser, da de genererer enormt mye vindstøy. Det er ikke tilfelle med ISOtunes. Selv under dager med sterk vind på jakt både i skogen og på fjellet opplevde jeg svært sjeldent vindstøy når jeg skrudde ned lydforsterkningen."

Les hele testen på jeger.no her (åpnes i nytt vindu)

 

 

Tactical Sound Control

Dette produktet inneholder Tactical Sound Control-teknologi. TSC™ er en nivåavhengig teknologi som bruker omni-direksjonelle mikrofoner for å la trygge lyder aktivt passere gjennom produktet mens den blokkerer skadelig skuddstøy. TSC™ forsterker miljølyder opptil 8 ganger og oppdager miljølyder som er vanskelig å legge merke til.

 

Sport Caliber BT bruker TSC™ for å både begrense og undertrykke støy. For raske støtlyder tar Sport Caliber BT lyden og begrenser volumet til øreproppen. Under vedvarende høyvolumsscenarier vil Sport Caliber BT undertrykke fullstendig, og starte passivt hørselsvern. Etter at lydmiljøet rundt deg går tilbake til et trygt lyttenivå, vil TSC™ slå seg på igjen og fortsette å forsterke lydene rundt deg. Dette går så fort at du vil ikke oppleve noen forsinkelse i lydene.

 

Sport Caliber BT er designet for jegere og skyttere som trenger hørselsforsterkning for økt ytelse og sikkerheten som kommer med bruken av elektronisk hørselsvern. Ideell for de som foretrekker lette og komfortable enheter som lar dem lytte til musikk eller kommunisere mens de skyter på bane eller ute på jakt.

 

Friheten du ønsker og beskyttelsen du trenger

 

25db støyreduksjon

De fleste skudd vil avgi lyd på 150-170 desibel styrke. På disse nivåene kan hørselsskader oppstå raskt. Bekjemp de farlige støynivåene og skyt trygt hele dagen lang.Caliber BT blokkerer lyder over 85 decibel på mindre enn 2 milisekunder.

 

Eksterne mikrofoner

De eksterne mikrofonene lar deg både høre andre snakke på skytebanen og lyte til lyder langt borte i skogen da den forsterker slike lyder opp til 8 ganger.

 

IP67 vanntetthet

Sport Caliber BT er fullstendig støvtett, vanntett og ikke minst svettetett.

 

Bluetooth 5.2

Bluetooth 5.2 kobler seg til dine enheter for enkel overføring av musikk eller samtaler fra telefon, eller til jaktradioer som har Bluetooth.

 

Liten, men kraftig

Ha dem i baklommen og lad dem mens du er på farten, CALIBER BT går dit du går. Disse bittesmå øreproppene er bevist å blokkere 25 dB støy, tåler nedsenking av vann og holder deg hele dagen.

 

Hørselvern som ikke ser eller føles som hørselvern

Bluetooth ørepropper når du vil ha det, høreapparater når du trenger det, og et hørselsvern når du minst venter det - men trenger det som mest.

 

Taktisk lydstyring

Tactical Sound Control bruker digitale kretser for å aktivere lyddemping meget raskt på under 2 millisekunder. Sport Caliber BT gir en dobbel opplevelse som både begrenser og demper lyden, og beskytter ørene når det oppstår høye lyder.

 

Full dag batteritid

Batteriet varer opp til 16 timer med TSC og 13 timer med bluetooth. I oppbevaringsboksen er det også et batteri som har opp til to fulle oppladninger.

 

ISOtunes ørepropper

ISOtunes Triology ørepropper er designet for overlegen støybegrensning for ørene. Design og materiale på proppene er utviklet for å gi best mulig komfort og lydkvalitet.

 

Farge

Militær grønn

 

Innhold i pakken

ISOtunes Sport Caliber BT kommer med:

 • 3 par ISOtunes Triology Short Eartips (S, M, L)
 • 3 par ISOtunes Triology Tall Eartips (S,M,L)
 • 1 par silikonørepropper
 • 1 x ladeboks
 • 1 x ladeveske med bærestropp
 • 1 x USB-C ladeledning

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support