Telt

Det er lite som slår en natt i telt. Den unike følelsen av å legge fra seg hverdagen hjemme og bare nyte naturen. Lyden av sildrende vann, raslende trær og dyrelivet som våkner opp rundt deg når det blir helt stille. 

 

Hos Skitt Fiske kan du velge mellom kvalitetstelt fra Bergans, Coleman, Exped og mange flere. Vi har både kuppeltelt og tunneltelt. Du finner også en stor mengde tilbehør til en god pris slik at du er garantert en god tur. 
 

Velg telt etter antall personer

Vekt og pakkestørrelse er avgjørende for hva du skal bruke teltet til. Et lett telt er enklere å bære, og kanskje trenger du ikke noe mer enn det for turen du har planlagt. Skal du på lengre turer med flere personer, kan et stort telt med god plass være det du har behov for. Telt til 4 personer er en god størrelse for en vanlig familie. 

 

Vi har også store familietelt med god plass. I våre største telt kan du være opptil 6 personer. Det er perfekt dersom du skal på camping med hele familien og trenger et campingtelt. I den andre enden av skalaen har vi små og praktiske tomannstelt til 2 personer som er lett å bære med seg.

 

Trenger du et telt som holder uansett vær og vind?

Skitt Fiske har telt til alle formål og sesonger. 3-sesongs teltene fungerer best til vår, sommer og høst. Helårsteltene er også egnet til bruk om vinteren. Skitt Fiske har telt som holder deg tørr på selv de våteste dagene. 
 


Les mer om teltVis mindre...
Walkabout Telt Hiker 3
Kjøp
36%
764,-
1 199,-
2
Fauna K-6 Premium
9 999,-
Fauna K-5 Premium
7 999,-
STS Alto TR2 Ultralette telt
7 449,-
STS Alto TR1 Ultralette telt
Kjøp
6 429,-
1
Fladen Shelter Polyester Tafeta 500mm
Kjøp
35%
519,-
799,-
8
Coleman Bering
Fra 4 999,-
Coleman Cortes
Velg
Fra 1 999,-
7
Coleman Batur Med mørk sovedel
3 799,-
MSR Hubba Hubba NX Telt, green
Velg
Fra 8 199,-
3
MSR Mutha Hubba NX 3 Tent Green
Kjøp
11 899,-
20+