393003 393003 393003 393003 393003

STS Telos TR3 telt

3 sesongs 3 mannstelt

Varenr: 232779
8 499,-Kampanjepris
12 249,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Sea To Summit Telos TR3 er et to-personers frittstående telt som vil endre din oppfatning av hva et ultralett backpackingtelt kan være. Sea to Summits ingeniører gjorde det til sin oppgave å designe et telt som er enkelt å sette opp og fylt med smarte funksjonelle funksjoner.

 

Med fantastisk plass, klimakontroll og flere oppsettmodus, ble Telos TR3 designet for den ultimate tre-sesongs turopplevelse. Sea to Summits patentsøkte Tension Ridge Architecture leverer uovertruffen brukbart rom, høyere tak, store dører og to store forhaller for lagring av utstyr sammen med et virkelig effektivt og justerbart ventilasjonssystem.

 

Telos TR3 er designet for optimal allsidighet, og kan plasseres på en rekke måter, inkludert Hangout-modusen, som gjør teltet til et halvåpent husly. Den er også fullpakket med intuitive funksjoner som FairShare Storage System, som består av oppbevaringsposer med dobbelt bruk som kan klemmes inn i teltet ditt for å skape ekstra lagring og en lysende Lightbar.

 

Med en innvendig mesh og DACs Featherlite NSL- og PRESSFIT-stolpeseksjoner i verdensklasse, er Telos TR3 det ultimate innen ultralette telt.

 

Egenskaper

 • Tension Ridge hever teltets form oppover for bedre hode-og-skulderplass og skaper høyere innganger for enklere inngang og mer vestibyleoppbevaring.
 • Fargekodet ultrasterk lettvekts DAC NSL to-hub stangsett og hurtigkoblingsstangføtter gjør oppsett enkelt.
 • Laget for lang levetid og overlegen vannmotstandig ytelse ved å bruke førsteklasses materialer, inkludert DAC-stenger, YKK-glidelåser, 7-series aluminiumsutstyr og sømteipet PeU-belagt ytterstoff.
 • Hangout-modus konverterer ytterteltet til halvåpent telt ala gapahuk. Krever et par turstaver eller Hangout-modusstangsett for å bruke denne funksjonen.
 • FairShare oppbevaringssystem: Teltet pakkes ned i 3 sekker for å letere kunne fordele vekten mellom turlagets personer. Etter oppsett forvandles oppbevaringssekkene til kjekke oppbevaringslommer for utstyr.
 • Lightbar: Bruker du en hodelykt og fester oppbevaringssekken til teltstangen i toppen av teltet, vil denne fungere som en lysdiffuser som sprer en myk jevn belysning i teltet.
 • Ytterduken kan settes opp først, for et tørt oppsett av innerteltet. Kan også pakkes i motsatt rekkefølge.
 • Inkluderer 8 teltplugger
 • 4 avtakbare barrierer som raskt kan festes til løkker på hvert telthjørne.
 • For å forlenge levetiden til teltgulvet anbefaler vi å bruke et Sea to Summit-bunnduk - selges separat.

 

Konstruksjon og materialer

 • Det 6" dype 20D nylongulvet er vurdert til 2500 mm vannsøyle – lett, vanntett og slitesterk.
 • Ultralett 15D polyester mesh innside for maksimal ventilasjon. Den mørkegrå fargen gir utmerket synlighet.
 • Silikon / Polyeter Polyuretanbelagt 15D nylon ytterstoff gir langvarig vanntett ytelse med 1200 mm vannsøyle
 • Stengene på Tension Ridge er bøyd oppover – ikke vinklet nedover slik det er vanlig i telt. Dette hever teltets form, og gir betydelig mer oppholdsplass.
 • Apex Vent - på det høyeste punktet i teltet, denne overdimensjonerte ventilen driver effektivt ut varm luft for å forhindre kondens og kan enkelt lukkes med glidelås fra innsiden av teltet.
 • Baseline-ventiler lar deg kontrollere luftstrømmen og effektivt administrere fuktighet og kondens under våte forhold uten å slippe regnet inn.
 • Quick Connect Foot er en vakkert designet, maskinert aluminiumsklips som enkelt fester stangen og innerfoten og er sterkere enn plastspenner som kan knekke.

 

Spesifikasjoner

Designtype: Frittstående

Antall dører: 2 dører / 1 stang

Stoff Canopy: 15-denier polyester mesh

Stoff gulv: 20-denier ripstop nylon

Stoff ytterduk: 15-denier ripstop nylon; 1200 mm hydrostatisk hode

Stangmateriale: DAC Featherlite NSL 8,5 mm og NSL 9,0 mm

 

Sesong vurdering

3 sesongs telt for bruk vår, sommer og høst, men mulighet for lengere sesonger om man tar vær og temperaturforholdene med i betraktningen.

 

Vekt og størrelse

Nettovekt: 2225 g

Bruttovekt med emballasje: 2118 g

Høyde sammenpakket: 150 mm

Høyde i bruk: 1340 mm

Lengde sammenpakket: 490 mm

Lengde i bruk: 2320 mm

Bredde sammenpakket: 150 mm

Bredde i bruk: 3330 mm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support