Ryggsekker

En god ryggsekk forlenger livet

En god ryggsekk er mer enn bare oppbevaring. Den åpner dører og slipper frisk luft inn. Den inviterer til minnerike turer som er helbredende for både kropp og sinn.

 

Uten en solid ryggsekk blir det å komme seg ut et slit og et kav, mens med en kvalitetssterk ryggsekk er mulighetene større enn det åpne hav.

 

Vi har et rikt utvalg av ryggsekker. Om din prioritet er praktikalitet eller stil spiller ingen rolle - hos oss finner du stilige og praktiske ryggsekker til ethvert behov. Røsk tak i sekken, pakk med deg det du trenger og utforsk vår fantastiske verden.

 

Begi deg ut på eventyr alene for å rense tankene, eller ta med deg noen joviale turkamerater og knytt vidunderlige bånd! Her får du oversikt over vårt enorme utvalg som består av veletablerte merker som Urberg, Sydvang, Patagonia og Bergans. Utforsk ryggsekkene i vår nettbutikk og finn ryggsekken som passer akkurat deg.

 

Kamp mot naturen

Til den hardbarka turgåeren har vi et utvalg av vanntette ryggsekker som sørger for at regnet blir til en betydningsløs bagatell. Kjenn regnet piske mot ansiktet, vel vitende om at alt du bærer med deg ligger trygt og tørt i din vannrette ryggsekk. Vått skift og ødelagt elektronikk er det siste man ønsker når man er ute i villmarken. 

 

Et godt redskap

Er du glad i lengre turer eller grensesprengende ekspedisjoner - er en robust og romslig ryggsekk en forutsetning. Vi har angrepet dette behovet og har utviklet et fantastisk assortiment med holdbare ryggsekker som rommer opp til 130L. Utfordre deg selv og naturen - kom deg ut av komfortsonen.

 

Komfort

Stunder ved et bål alene eller med godt selskap er en av de beste medisinene mot en sliten hjerne. Etter en lang stund med trasking er få ting bedre enn å sette seg ned og samle seg ved et varmende bål. Likevel det fort gjort at denne opplevelsen forverres ved at man sitter på bar bakke eller på en hard stubbe. I vårt sortiment finner du et omfattende utvalg av stolsekker, både med og uten rygg. Ryggsekker med god oppbevaring og en innebygd stol som er en fryd for enhver stump - det er nesten for godt til å være sant!
 


Les mer om ryggsekkerVis mindre...
Bergans Rondane 30 Black 30L
Kjøp
1 499,-
5
Bergans Rondane V6 65L Orion Blue
Kjøp
20%
1 999,-
2 499,-
6
Leech Duffelbag 60L
Kjøp
1 399,-
2
Orvis Pro Waterproof Rolltop 20L Backpack
Kjøp
22%
1 949,-
2 499,-
3