440545 440545 440545 440545 440545 440545 440545 440545 440545 440545 440545

Fishpond Firehole Backpack 26L

Ryggsekk med gjennomtenkt organisering

Varenr: 248556
2 499,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Fishpond Firehole Backpack er en 26 liter ryggsekk som er en egen plattform med gjennomtenkt organisering, rikelig med støtte for rygg/hofter og pusteevne. I tillegg er det mye plass til vannlagring for lange dager på turstien.

 

 • Lett skulderreim med skum, hoftebelte og støpt ryggpanel
 • Fleksibel og justerbar brystrem
 • Oppbevarbaring i Hypalon® for våte støvler og vadebukse med ekstra utvendige festepunkter
 • Innvendig plassering og gjennomføring for drikkesystem
 • Fireveis festepunkter på hver side av ryggsekken med plass til Lariat Gear Straps
 • Utvendige topp- og baklommer og oppbevaringslommer for hoftebelte for rask tilgang
 • Avtakbart hoftebelte
 • Håndtak med belagt webbing
 • Integrerte håvholder og vannflaskeholdere på hver side av pakken

 

Kompatibel med Thunderhead Chest Pack, Canyon Creek Chest Pack og Cross-Current Chest Pack fra Fishpond

 

Enten du teller kilometer eller bare drar ut til din favoritt innsjø eller den beste elven, vil det resirkulerte nyloneksteriøret tåle juling, samtidig som du holder vekten og belastningen på ryggen til et minimum.

 

Firehold Backpack er full av eksklusive funksjoner, inkludert en utvendig støvel- og vadepose for vått utstyr, integrerte hå-vholder og spesialtilbehør som f.eks. din eksisterende Fishpond Chest Pack, er Firehole en favoritt blant sportsfiskere og reisende overalt.

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Spesifikasjoner

 • 420D nylon resirkulert Cyclepond-stoff
 • 26L (1500 Cu. In.)
 • 55,9cm x 30,5cm x 24,15cm (22" x 12" x 9,5")
 • 1,23 kg

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support