635653

Bergans Vengetind W 42L Dark Jade/Jade

Teknisk avansert lett ryggsekk

Varenr: 261460
1 399,-Kampanjepris
1 799,-Ordinær pris
FargevariantDark Jade Green/Jade Green
Vis varianter som liste
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Bergans Vengetind W 42L serien består av teknisk avanserte, lette ryggsekker med et unikt bæresystem. Vengetind W 42 er tilpasset kvinners anatomi. Et perfekt valg hvis du vil ha en robust og allsidig ryggsekk med høy ytelse og justerbar rygglengde.

 

Ryggsekken er utstyrt med VentiLightTM, vår nyeste teknologi innen lette og funksjonelle bæresystemer. Rygg i oppspent mesh (netting), skulderremmer og hoftebelte gir optimal ventilasjon og gjør Vengetind W 42 til en fryd å bære, også på krevende turer. Ryggsekken er klargjort for drikkesystem og har festepunkter for utstyr som isøks og vandrestaver.

 

Bæresystem

Vengetind har et unikt bæresystem med rygg i oppspent mesh for utmerket ventilasjon. Ventilerende vattering for ekstra komfort i den følsomme korsryggen. Bæresystemet Quick Adjust PRO™ med et unikt, høydejusterbart ryggpanel gir utmerket ventilasjon.

 

Sekkepose

Toppåpning med snølås. Bunninngang med glidelås.

 

Lommer

Sidelommer i mesh. Stor frontlomme i mesh. Lommer på hoftebeltet.

 

Hoftebelte

Ventilerende og roterende hoftebelte.

 

Topplokk

Justerbart topplokk med utvendig lomme.

 

Ytterligere funksjoner

Kompresjonsremmer i sidene. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Kompatibel med drikkesystem. Bærehåndtak. Bergans Pole Position™, et festepunkt for vandrestaver designet slik at du kan ta frem og legge vekk stavene uten å ta av deg sekken. Nøkkelfeste. YKK glidelåser. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

 

Lenge leve produktet

Bergans ønsker å gi produktene våre et lengst mulig liv. Blir produktet ditt ødelagt, kan du sende til Bergans for reparasjon. Har du ikke bruk for produktet lenger kan du pante det hos dem, så vil de selge det brukt eller lage et redesign-produkt av det.

 

  • StyleNumber: 4839
  • Volume: 42 L
  • Vekt: 1100 g
  • Rygglengde: 40–52 cm
  • Anbefalt pakkvekt, opp til: 12 kg
  • Utvendige mål, pakket (HxBxD): 65x31x28cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support