406379 406379

Swarovski NL Pure Green Black 10x32

Banebrytende optisk og mekanisk design

Varenr: 237223
27 200,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Swarovski NL Pure er en eksklusiv kikkert i fargene Green & Black med stort og revolusjonerende synsfelt kombinert med banebrytende design – nye NL Pure fra SWAROVSKI OPTIK tar observasjoner av dyreliv til neste nivå. Dette er takket være et sofistikert optisk system kombinert med utrolig kompakt, presis mekanikk.

 

Det aller beste innen materialer og utførelse sørger for at denne kikkerten vil tåle tidens tann. NL Pure-tilbehøret har også fokus på bærekraft. Vesken, rengjøringssettet og emballasjen har fått nytt design og er fremstilt utelukkende av resirkulerte stoffer og naturlige materialer. NL Pure serien leveres i tre forstørrelser -  8x42-, 10x42- og 12x42

 

Swarovski´s høye standarder for optisk kvalitet og design har ledet ekspertene deres til å revurdere fysikkens lover. Resultatene er revolusjonerende. NL Pure gir en enestående intens opplevelse – Pure Nature Love.»

 

I ETT MED ØYEBLIKKET

Så snart du ser gjennom nye NL Pure, kan du se at den er et teknisk mesterverk. Takket være det enorme, revolusjonerende synsfeltet i SWAROVSKI OPTIK-kikkerter (opptil 71°) og de knapt merkbare kantene, går du helt i ett med omgivelsene du ser på. Det er dette som gjør dem til den mest naturlige formen for observasjon.

I ETT MED DEG

Den utrolig kompakte optikken er innkapslet i et unikt ergonomisk hus, slik at NL Pure passer perfekt i hånden. Formen med en oval fordypning mellom tommelen og pekefingeren samsvarer med et naturlig grep. Den nye pannestøtten gir uslåelig komfort, spesielt ved langvarig bruk, og sikrer et stødig bilde – selv ved 12x forstørrelse. Pannestøtten er tilgjengelig som tilbehør.

 

I ETT MED PERFEKSJON

Sylskarpe konturer med høy kontrast og optimal fargegjengivelse – SWAROVISION-teknologi garanterer enestående bilder. Det er enkelt å oppdage selv de minste detaljer og skjelne mellom subtile fargenyanser. Denne absolutte fargegjengivelsen og høye transmisjonen oppnås med et innovativt linsebelegg.

I ETT MED NATUREN

SWAROVSKI OPTIK-produktene pålitelighet og lange levetid bidrar til å redusere innvirkningen på miljøet. Selskapet arbeider utrettelig for å fremme bærekraft i alle områder av virksomheten. Tilbehøret var et spesielt fokus ved utviklingen av NL Pure. Bærevesken er laget av 100 % resirkulert rPET. Et helt nytt såpe- og børstesett for rengjøring av huset medfølger som standard. Det inneholder en børste av tre og en biologisk nedbrytbar såpe, laget av kokosolje, olivenolje og sheasmør uten palmeolje, fargestoffer eller parfyme. Såpen er laget i Tyrol i Østerrike, og børsten kommer fra Tyskland. Produktemballasjen er klimanøytral og er laget av bærekraftige og resirkulerbare materialer. Hver enkelt pakke bidrar også til støtte for ClimatePartner-prosjekter. I tillegg er størrelsen redusert for å spare ressurser og kutte karbonutslipp under transport.

 

 

Spesifikasjoner

 • Enormt, fortegningsfritt synsfelt med tilnærmet usynlig bildekant
 • Skrog med unikt formspråk og overlegen brukskomfort
 • Fluorittholdig optikk
 • Skrog i magnesium
 • Nitrogenfylt og vanntett
 • Swarotop antirefleks-coating på okular- og objektivglass
 • Swarobright overflatebehandling/coating på de reflekterende sidene av prismene
 • Swarodur overflatecoating på alle innvendige linseelementer

    

  

Medfølgende tilbehør  

 • Veske: Cordura
 • Nakkereim: Neopren
 • Okulardeksel: Ja
 • Frontdeksel: Gummi, hengslet
 • Renseutstyr: Linseklut, rensevæske og børste

 

Tekniske data 8x32 10x32
Forstørrelse 8x 10x
Objektivdiameter 32 mm 32 mm
Utgangspupill diameter 4 mm 3,2 mm
Utgangspupill avstand 18 mm 18 mm
Synsfelt på 1000 m 150 m 132 m 
Nærgrense 2 m 2 m
Øyeavstand (øye og okular) 18 mm 18 mm
Pupillavstand (mellom pupillene) 56-72 mm 56-74 mm 
Diopterkompensasjon +/- 4  +/- 4
Vanntetthet Ned til 4 m Ned til 4 m 
Nitrogenfylling Ja Ja 
Lengde 144 mm  144 mm
Bredde 130 mm  130 mm
Vekt 640 gram  640 gram
Garanti 10 år  10 år
FargeGreen-BlackGreen-Black

 

 

Support
406379