401819 401819 401819 401819

Lowrance Elite FS™ 7

Uten svinger, 7" skjerm

Varenr: 235708
11 490,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Hjelper deg med å få mest mulig ut av tiden på vannet.


Det nye Elite Fishing System (FS) gir deg tilgang til det fullstendige utvalget av Lowrance-fiskeredskaper – inkludert ActiveTarget™ Live Sonar, Active Imaging™ og er kompatibel med en rekke kartvalg

Elite Fishing System™ (FS) kombinerer kraften fra Lowrances velprøvde og nyeste fiskeredskaper med en rimeligere skjerm som er enklere å bruke og installere. Med alt fra ActiveTarget™ Live Sonar og Active Imaging™ med ekstremt høy oppløsning og Lowrance CHIRP-ekkolodd, SideScan og Downscan Imaging™ til å være kompatibel med en rekke kartvalg, gir Elite FS deg alle verktøyene du trenger for å finne og fange mer fisk.


Se strukturer og skjulesteder med raffinerte detaljer på et nytt nivå og på en rekkevidde som ikke kan oppnås med annen teknologi for strukturvisning, med Active Imaging™-3-i-1-ekkoloddet med CHIRP, SideScan, DownScan og FishReveal™. Få det beste fra CHIRP-ekkolodd og DownScan Imaging™ på én skjerm med den eksklusive FishReveal fra Lowrance som hjelper deg med å finne fisk i strukturer og skjulesteder på svært detaljerte DownScan-bilder.

Fisk smartere når du vet nøyaktig hvor fisken er – i sanntid – med ActiveTarget™ Live Sonar. Få god oversikt over hvor fisken beveger seg, i høy oppløsning, og spor dem når de svømmer i og rundt skjul. Se hvordan de reagerer på agnet i sanntid slik at du kan vite om din nåværende teknikk fungerer eller om det er på tide å prøve noe nytt.


Elite FS-skjermer er forhåndslastet med et verdensomspennende basekart og er kompatibelt med en rekke kartalternativer, inkludert C-MAP®, Navionics® og mer.

 

 


  
Support
401819