Elektronikk for fiske, jakt og friluftsliv

I kategorien Elektronikk på nettsiden vår finner du alt av elektronikk som vi selger til båt, jakt, friluftsliv og hjemmet. Vi har et stort utvalg av batterier, ladere, powerbank, elmotorer til båt, hundepeiler, kjøkkenmaskiner, actionkamera, lykter, hodelykter, navigasjonsutstyr, GPS-klokker, jaktradioer og viltkameraer.

 

Man må alltid prioritere sikkerheten når man ferdes enten i sjøen på båttur eller på land mens man går turer eller jakter. 

 

Navigasjon og ekkolodd 

Når man ferdes på sjøen må man alltid sette sikkerheten i forsetet. De fleste av oss tror nok de kjenner farvannet ut og inn men historiene tilsier at det er mange som går på en smell for å si det sånn. 

 

Ekkolodd 

Mange benytter et ekkolodd i båten og føler seg nok rimelig trygge. Ulempen med et ekkolodd er det måler kun dybden rett ned og da kan det allerede være for sent hvis båten er i bevegelse. 

Et rent ekkolodd er helt supert når man ferdes i kjent farvann og skal benytte det til fiske. Da får man lett sett dybder og bunnforhold slik at man enkelt kan f.eks. sette en hummerteine på rett sted. De fleste ekkolodd har også en funksjon som gjør at du kan se fisk i vannet under båten.

 

Kartplotter med GPS

Med en kartplotter i båten så har du både oversikt over hvor du befinner deg på kartet og hvor dypt det er i området du befinner deg i. Kartplotteren har som regel all funksjonaliteten et rent ekkolodd har men i tillegg så kan du også installere en kartbrikke med nyttig informasjon om dybder og ikke minst se de skumle grunnene. Siden en kartplotter har GPS er det også lett å merke av fiskeplasser og andre ting i kartet slik at du lett finner tilbake eller unngår et område på et senere tidspunkt.

 

Vilkamera

De fleste jegere har vel sittet ute en kald natt/morgen for å vente på viltet. Ofte sitter man der forgjeves, da en er usikker på når f.eks. reven eller rådyret er ute for å spise. Så det vi skal ta for oss i dag er viltkamera. Er egentlig dette noe vi trenger og hvordan skal det brukes. Vi har to forskjellige typer viltkamera, det ene er med MMS og det andre er uten. 
 

Les mer...Vis mindre...
Burrel 32GB SDHD minnekort
149,-
Humminbird Mega Live Imaging giver til ekkolodd
Kjøp
28%
17 999,-
25 095,-
2