402764 402764

Härkila Driven Hunt Heat muffe

Foret muffe med Härkila HEAT-teknologi

Varenr: 236021
1 599,-
-+
8 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Härkila Driven Hunt HEAT-muffen er en fôret, varm muffe med Härkilas HEAT-teknologi, som kan stilles inn til ønsket temperatur. Muffen kan enkelt festes rundt livet med det avtakbare beltet som følger med, slik at du alltid kan ha den tilgjengelig, også når du er i bevegelse. Perfekt når du sitter på post i den kaldeårstiden og fryser lett på fingrene.

 

  • Håndvarmer med Härkila Heat System
  • Glidelåslomme for powerbank strømkilde
  • Justerbar stropp med klips
  • Myk og varm for innvendig

 

Driven Hunt HEAT-muffen er laget av et slitesterkt stoff fremstilt av 84 % polyester og 16 % polyuretan. Stoffet har fått en smuss- og vannavvisende Durable Water Repellent-behandling. Innvendig har den en 200-grams Thermo Poly Shield™ Fill-vattering og fôr av tykt, mykt fleecestoff.

 

Den integrerte HEAT-varmemembranen kan stilles inn til 38, 46 eller 52 °C med en knapp på baksiden av muffen.

 

I en lomme på baksiden av muffen er det en vanntett USB-kontakt, slik at du kan koble til et eksternt batteri etter ønske og styrkebehov*. Med et batteri på 10 000 mAh kan muffen holde makstemperaturen, det vil si 52 °C, i ca. 7 timer ved en utendørstemperatur på 0 °C. For å spare batteriet går varmemembranen automatisk i dvale når muffen har nådd ønsket innvendig temperatur.

*NB! Power bank følger ikke med, kan kjøpes separat eller bruke en du har fra før.

 

Den slår seg på igjen når temperaturen synker én til to grader under innstilt nivå. Foran har Driven Hunt HEAT-muffen en praktisk oppbevaringslomme med glidelås. På baksiden sitter et avtakbart belte med klikkspenne, som raskt og enkelt kan festes rundt livet. 

Teknologi

Härkila Heat Technology

Innovativ teknologi som varmer deg og gir god komfort mens du jakter eller bare er ute i naturen mens det er kaldt. HEAT-membranteknologi som forlenger tiden du kan utføre på ditt beste, uansett vær.

 

Härkilas innovative HEAT-teknologi bruker en tynn varmemembran som varmer deg trygt og effektivt, og sikrer optimal komfort og ytelse. Varmemembranen kan lett brettes opp og pakkes bort uten skade, en klar forbedring i forhold til produkter som bruker kobbertråder og karbonfiber, som ofte er stive og skjøre. HEAT Control-systemet reagerer raskt, og det unike fôret hjelper med å beholde varmen og distribuere den effektivt rundt hendene.

 

En trykknapp på HEAT-produktene lar deg bytte mellom de tre forhåndsinnstilte temperaturene med et enkelt trykk.

 

Materialer, farge og størrelse

Hovedstoff: 84% Polyester/16% Polyurethane, børstet trikot, DWR

Innerfor: 100% Polyester, Micro Fleece

Teknologi: 2-lags HWS®

Farge: Willow Green

Størrelse: One Size

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support