Brusletto

 

Brusletto kniver logo

Brusletto kniver

 

Tradisjon og kvalitet i over 125 år - Brusletto & Co AS ble etablert i 1896 av Rognald Brusletto. Historien om malmbryting på Hardangervidda og handverksmessig produksjon av sigder, ljåer, økser og sverd rundt Geilo startet allerede for 1500 år siden. Geilo ble tidlig i historien et etablert kraftsentrum for smiing av redskap til arbeid og fritid.

 

Det er derfor en meget lang tradisjon som handverkeren og industribyggeren Rognald Brusletto skriver seg inn i da han startet opp som kniv- og ljåsmed på Geilo i 1896. Da han tegnet og utviklet maskinhammeren basert på vannkraft åpnet han samtidig for en teknisk utvikling og industriell produksjon som skulle sette sitt preg på bedriften og lokalsamfunnet i flere generasjoner. I dag produserer Brusletto & Co finere sports- og turkniver. Brusletto sine kniver er et viktig verktøy enten du skal på vandretur eller du skal jakte og fiske. Knivene er designet og produsert for å være i bruk. Formen på skaft og knivblad er forskjellig alt etter behovet du som bruker ønsker å dekke. Og ikke minst hva som ligger best i hånden din.

 

Stålet som brukes er høyverdig knivstål. Det er behandlet, stanset ut og herdet til den optimale hardheten. Knivene skal holde lenge på skarpheten samtidig som den ikke skal være vanskelig å sette opp igjen når det trengs.

 

Best kjent er nok bestselgeren Brusletto Hunter, som også finnes i en eksklusiv utgave som heter Brusletto Hunter Premium, den allsidige Brusletto Villmarka med sitt lange blad og testvinneren Brusletto Tiur.

 

 

 

Brusletto Granbit Tollekniv
Kjøp
1 149,-
5
Brusletto Skinner Masur Kjøttkniv for vilt
Kjøp
36%
889,-
1 399,-
3
Brusletto Villmarka Stor
Kjøp
859,-
20+
Brusletto Villmarka Liten
Kjøp
709,-
14
Brusletto Tiur Best i test
Kjøp
899,-
9
Brusletto Hunter Bestselgeren
Kjøp
23%
719,-
929,-
20+
Brusletto Falken
Kjøp
899,-
5
Brusletto Bamsen 12,5cm blad okselærslire
Kjøp
13%
1 039,-
1 189,-
9