Alfa

 

Alfa sko logo

Alfa sko

 

Alfa sin historie er lang og stolt. De er en norskeid merkevarebedrift som har produsert skistøvler, tursko, fjellstøvler og jaktstøvler til kvalitetsbevisste friluftsmennesker gjennom mer enn 90 år. Alfa sine produkter er produsert rundt en kompromissløs tro på at gode turopplevelser skapes av godt fottøy.

 

Det er også en tillitserklæring at Alfa i en årrekke har levert fottøy til kvalitetsbevisste kunder i politi, forsvar og andre krevende yrkesgrupper. Disse yrkesgruppene har store krav til funksjon, komfort, slitestyrke og kvalitet.

 

Med innovasjon, moderne teknologi og materialer som utfordrer eksisterende standarder tar Alfa førersetet i utviklingen. Fjellstøvler, jaktstøvler og tursko av god kvalitet er en nødvendighet for norsk friluftsliv og her treffer Alfa på alle punkter.

 

Kvalitet og komfort er Alfa sin sterkeste mantra og skoene bidrar til å heve turopplevelsen. Alle produktene er utviklet med fokus på moderne friluftsliv. Ikke bare ser skoene bra ut, de er dine føtters beste venn. På alle turene, uansett hvor du går, år etter år.

 

Det som må være Norges mest solgte tur- og jaktstøvel er Alfa sin velkjente M/77, som mange kjenner igjen fra tiden militæret. En annen velkjent serie sko er Alfa Walk King og Queen modellene, samt den kraftige jaktstøvelen Alfa Jerv.
 

 

Alfa Eggi Advance GTX W Fjellstøvel i lær
Velg
41%
1 989,-
3 399,-
13
Alfa Eggi Advance GTX M Fjellstøvel i lær
Velg
41%
1 989,-
3 399,-
15
Alfa Mesa Perform GTX M Komfortabel lærsko Black
Velg
26%
1 999,-
2 699,-
13