Kniver

Gode kniver er et essensielt verktøy for en rekke oppgaver. Fra jakt og fiske, tur i skogen eller til daglig bruk på kjøkkenet er en velslipt kniv noe av det viktigste du kan ha med deg. Enten du leter etter den perfekte jaktkniven, en spikkekniv eller bare en pålitelig kjøkkenkniv, har Skitt Fiske en rekke utsøkte kniver til ditt behov.

Her finner du kniver fra kjente merker som Brusletto, Helle, Gerber, Fällkniven, Øyo og mange flere.

Hva er en kniv med god kvalitet?

En kniv av god kvalitet skal være skarp, behagelig å holde i og holdbar nok til å tåle mange års bruk. For å opprettholde en skarp kniv er det viktig å ha en god knivsliper for hånden, og slipe kniven din jevnlig. Med riktig pleie av kniven kan den holdes sylskarp i årevis.

Det er verdt å investere i en ordentlig kvalitetskniver. De varer lenger, er er bedre balansert og gode å holde i, og de er tryggere i bruk.

 

Fiskekniv

Å ha den rette kniven for hånden kan utgjøre en stor forskjell når du skal sløye og rengjøre fisken din. Ikke alle kniver fungerer like godt til alt, så det lønner seg å ha det riktige utstyret.

En god kniv bør være skarp nok til å skjære gjennom alt av skjell og bein i fisken. Den bør også ha et skaft med godt grep, så den ikke sklir ut av hånden når du er klissete på fingrene fra vann og fiskeslo. Men den perfekte fiskekniven blir fisketuren bedre, og maten smaker mye bedre når den er fisket selv.

 

Jaktkniv

En god jaktkniv bør ha en konstruksjon som sikrer at bladet ikke knekker av når du bruker den. En jaktkniv hjelper deg med å partere og utbene dyret. For storviltjegeren har vi også bukåpner, som er spesialdesignet med en butt spiss som ikke stikker hull på innvoller.

Les mer...Vis mindre...
Brusletto Granbit Tollekniv
1 429,-
Robust flåkniv
Kjøp
38%
215,-
349,-
5