637107 637107 637107 637107 637107 637107 637107 637107 637107 637107

Fishpond Thunderhead Submersible Lumbar

10L fullstendig vanntett hofteveske

Varenr: 261824
3 399,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Fishpond Thunderhead Submersible Lumbar Eco Riverbed Camo er en fullstendig vanntett hofteveske på 10L, som er bygget med din komfort og ditt fiskeutstyr i tankene, selv når du befinner deg i de mest ugunstige fiskeforholdene. Fishpond designet denne vesken for sportsfiskere som er modige og værharde til å jakt etter det rette fiskeøyeblikket, selv når alt annet går dårlig.

 

 • Meget praktisk og vanntett hofteveske
 • 900D TPU-belagt NewStream-stoff
 • Helt vanntett med TRU Zip-glidelåslukking på hovedrommet
 • Stretchlomme foran med glidelås
 • Bakpanel i lett skum og hoftebelte
 • Innvendig organisering med avtagbar glidelåslomme
 • Integrert håvspor
 • Utvendige Hypalon®-klaffer og forsterkede snorløkker for verktøy og tilbehør
 • Justerbar, polstret skulderreimpute for verktøy og tilbehør

 

Thunderhead Submersible Lumbar har et rent design som gir deg en enkel måte å organisere alt utstyret ditt. DEtte kan variere fra kamera, bokser med håndbundne fluer, til matpakke. Alt handler om at dette må holde seg tørt 

 

Ikke bare sørger Thunderhead Submersible Lumbar for et lufttett lukkesystem med TRU Zip vanntett og nedsenkbar glidelås, men den er også bygget for komfort hele dagen med polstring på alle de riktige stedene.

 

Konstruert av Fishpond sin ultratøffe 900D TPU-belagte NewStream-stoff*, og deres Thunderhead er like tøft som navnet tilsier. Fra dype fjellkløfter til saltvannsområder, Thunderhead Lumbar er bygget for ditt neste store eventyr med fiskestangen i hånden. 

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Spesifikasjoner

 • 900D TPU-belagt NewStream-stoff
 • Størrelse: 34,3cm x 22,9xm x 12,7cm  (13,5" x 9" x 5")
 • Volum: 10L (610 Cu. In.)
 • Vekt: 794g (1,75lbs)
 • Farge: Eco Riverbed Camo

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support