659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410 659410

Tracker Artemis 4G

Fremtidsrettet GPS-hundepeiler med 4G

Varenr: 267396
7 995,-
-+
8 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tracker Artemis er den fremtidsrettede GPS-hundepeileren og den nyeste generasjonen GPS-hundepeilere fra Tracker. Den er designet med både ny 4G- og utprøvd 2G-teknologi, og er et smart valg for jegere som jakter med hund, både i dag og i fremtiden.

 

  • Ergonomisk utformet
  • Framtidsrettet teknologi
  • Enkel i bruk
  • Nytt og nøyaktig bjeffe-teller
  • 3 LED-lys
  • Større batteri
  • Bruker det nye og fremtidsrettede 4G baserte nettverket NB-IoT LTE-CAT M1
  • Automatisk oppdatering av programvare

 

Nytt og fremtidsrettet nettverk

Tracker Artemis bruker det nye og fremtidsrettede 4G baserte nettverket NB-IoT LTE-CAT M1. Dette nettverket sikrer mye bedre dekningforhold med mindre strømforbruk enn 2G og 3G nettverk. Artemis bytter automatisk mellom nettverkene for å kunne gi best mulig dekning til enhver tid.

 

Automatisk oppdatering av programvare

Tracker Artemis er utviklet med automatisk oppdatering av programvare. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å holde programvaren oppdatert

 

Nytt og nøyaktig bjeffe-teller

Tracker Artemis har en helt nyutviklet og nøyaktig bjeffe-teller. Du kan se nøyaktig når hunden bjeffer på skjermen i appen, og du kan også se hvor mye hunden har bjeffet i løpet av dagen.

 

3 LED-lys

Tracker Artemis har 3 LED-lys som kan fjernstyres fra programvaren på telefonen. Dette er en sikkerhetsfunksjon som gjør hunden synlig i skumringen og i mørke jaktomgivelser.

 

Større batteri - lengere jaktøkt

Tracker Artemis har et større batteri enn tidligere modeller. Dette gir deg lengre brukstid på en enkelt lading.

 

Ergonomisk utformet

Tracker Artemis er ergonomisk utformet for hunden. Den følger hundens hals og har ingen skarpe kanter.

 

Super antenne og integrert antenne

En robust utviklet antenne sikrer de beste mulige dekningsforhold. Antennen er av samme type som Tracker Supra og i tillegg er det en integrert indre antenne som lar deg bruke Artemis uten langantennen i områder med åpent terreng og god dekning.

 

Enkelt i bruk

Tracker Artemis er enkel i bruk. Når du mottar senderen er den allerede ferdiginstallert på Tracker sin server. Du trenger bare å starte Tracker Hunter appen på telefonen og "lese" inn senderen.Et IOT-SIM kort er forhåndsinstallert.

 

Hva er IoT - Internett of Things?

IoT, eller Internett of Things, er et samlebegrep for den teknologiske utviklingen som innebærer at maskiner, kjøretøy, husholdningsapparater og andre enheter kan utstyres med sensorer og prosessorer. Disse enhetene kan kobles sammen med hverandre og omverden, og kan brukes til å samle inn data og utføre oppgaver.

 

Tracker Artemis er den perfekte GPS-hundepeileren for deg som ønsker en fremtidsrettet og nøyaktig peilere som er enkel i bruk.

 

Vekt

393 gram

 


 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support