446309 446309 446309 446309 446309 446309 446309 446309 446309

Bergans Hogna Camo V2 2L Jacket XS

Dark Green Mud Cam/ Be Seen Orange Camo

Varenr: 250462
2 399,-Kampanjepris
3 800,-Ordinær pris
FargevariantDark Green Mud Camo / Be Seen Orange Camo
Vis varianter som liste
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

På Bergans Hogna Camo V2 2L Jacket er det detaljene i jakken som utgjør helheten. Hogna V2 2L Jacket har alt du kan ønske deg i en 2-lags skalljakke med kamuflasjemønster tilpasset jakten. Det første du vil legge merke til er det myke, børstede tricot-materiale som gjør at du kan bevege deg lydløst.

 

 • Mykt børstet tricot materiale
 • Veldig lydløse bevegelser
 • Superkomfortabel og lett
 • Radiolomme
 • Antenneuttak
 • 10.000mm vannsøyle
 • Vindtett og pustende
 • God ventilasjon

 

Ikke bare er materialet superkomfortabelt å ha på seg, det er også værbeskyttende (vannsøyle min. 10 000 mm). Alle jaktdetaljer er selvsagt også på plass, som for eksempel egne brystlommer med festesnorer til kommunikasjonsapparater og annet utstyr.

 

For at jakken skal fungere like godt for venstrehendte skyttere, har lommene de samme funksjonene på begge sider av brystet. Når aktiviteten blir høy og du trenger maksimum ventilasjon, kan du åpne de lange ventilasjonsglidelåsene under ermene. Om dette ikke gir tilstrekkelig med ventilasjon er glidelåsene plassert på en måte som gjør det mulig å bruke jakken som en poncho. Hvis du bruker en Garmin-holder, finner du festemuligheter til denne på forsiden av jakken.

 

Materialegenskaper

2-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Børstet trikot og lydløst materiale. Fôret med mesh. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

 

Jaktdetaljer

Radiolomme med glidelås, antenneuttak og antennehempe på både venstre og høyre side av brystet. Innvendig uttak for øretelefon fra brystlommen, elastisk hempe til ledning på innsiden av kragen. Hemper til Garmin Flip-down-holder.

 

Hette

Avtakbar hette med justeringsmuligheter foran og bak. Regulerbar, høy krage. Avstivet brem.

 

Ventilasjon

Lange ventilasjonsglidelåser under ermene med dobbel funksjon, slik at du kan stikke ermene gjennom åpningene. 2-veis glidelås i front.

 

Lommer

Frontlommer med glidelås og brystlommer i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon.

 

Ytterligere funksjoner

Dreneringskanal på baksiden av frontglidelås. Frontklaff med trykknapper. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Borrelåsjustering nederst på erme. Justerbar nederkant med snøring. Forlenget ryggparti.

 

Passform

Selv om denne jakken er sortert under herre, så er det en unisex modell som også passer for damer.

 

Bergans Element Active

Bergans Element Active® er Bergans sin egen membran. Den gjør at plagget er vindtett og vanntett, samtidig som det har høy pusteevne og føles behagelig på kroppen.

 

Bekledning med Bergans Element Active®-membran tåler en vannsøyle på minimum 10 000 mm, og er laget for moderat til høyere aktivitet i ekstreme værforhold.

 

 • Alltid vind- og vanntett (vannsøyle = minimum10 000 mm)
 • Høy fukttransport (inntil 10 000 g/m2/24 timer)
 • Opprettholder sin vanntetthet og pusteevne over lang tid
 • Kan vaskes som andre tekstiler

 

Bergans er bluesign® system partner

Bluesign® system jobber for en bærekraftig tekstilproduksjon og bluesign®-systemet skal sikre høyeste nivå av trygghet for forbrukere, minimal påvirkning på mennesker og miljø, og en ansvarlig bruk av ressurser. Når vi velger et bluesign® sertifisert materiale er vi trygge på at det oppfyller våre strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.

 

Bluesign® standarden tar sikte på å fjerne stoffer som er potensielt farlig for helse eller miljø fra hele tekstilproduksjonskjeden - fra garn, fargestoffer og tilsetningsstoffer til ferdig stoff. I tillegg til at stoffet i seg selv er fritt for skadelige kjemikalier i henhold til Restricted Substance List (RSL), er også utslipp til vann, jord og luft minimert; forbruk av ressurser som vann og strøm er redusert; og forhold på fabrikkene er godkjent i henhold til helse og sikkerhet.

 

Detaljer

 • StyleNumber: 2794
 • Kvalitet: 2-lags Bergans Element Active i 100% polyester
 • Størrelser: XS-XXL
 • Vekt: 885g (str. L)

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support