359876 359876 359876 359876
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Alfa Rype er en meget lett støvel med stabilitet for alle utfordringer og er produsert i AlfaAir med stabilt, høyt skaft. GORE-TEX-membran gjør støvelen vanntett og pustende. Memoryfoam rundt ankelen sørger for god passform og komfort.

 

  • GORE-TEX
  • Alfa Air
  • Fullstendig beskyttelse med helkalosjering
  • Vibram Grip AMG Såle
  • Classisk innersåle
  • Impregnerte lisser
  • Forseglede sømmer

 

Snøresystemet med Double Lock System forenkler individuell tilpasning. Vedlikeholdsfritt og slitesterk AlfaAir™ materiale som har lav vekt og sørger for enkelt vedlikehold, samt helkalosjering som øker slitestyrken. Combo mellomsålen sørger for stabilitet og støtdemping, mens yttersålen Vibram® Grip AMG gir godt grep i variert terreng.

 

Alfa Air - Lett og vedlikeholdsfritt overmateriale. Trenger kun rengjøring!

Alfa Air™ består av laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert mikrofiber som er slitesterkt, vedlikeholdsfritt og har god pusteevne. Innsiden kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra pusteevne, elastisitet eller isolasjon.

Den gode pusteevnen i Alfa Air™ materialet sikrer komfortable føtter selv på varme dager. Sko med Alfa Air™ overdel er perfekte 3 sesongers sko, godt egnet for utendørsaktiviteter fra sen vår til tidlig høst.

 

GORE-TEX membran - Vanntett og isolerende lagkonstruksjon med unike pusteegenskaper for høy komfort.

Med GORE-TEX komfort er vannet blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Det finnes flere varianter innen denne kategorien, og de er alle 100% vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne. Alfa velger alltid en GORE-TEX membran spesielt tilpasset brukene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i alt vær.

 

Vibram® Grip AMG - Vibram®-såle med unik gummiblanding som gir ekstra godt grep, selv på vått og sleipt underlag.

Vibram® Grip AMG er en spesiallaget såle utviklet i samarbeid med Vibram og Alfa Test Team. Det unike mønsteret har en spesiallaget gummiblanding som sørger for godt grep og økt friksjon, spesielt på fuktige og løse underlag.

 

Fullstendig beskyttelse

Helkalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.

 

Bruksområder

Jakt med hund

Sopp og bærsanking

Hytte-til-hytte turer

Dagsturer i skog og mark

Detaljer

VEKT: 770 g pr sko/støvel (EU 42)

SKAFTHØYDE: 23.5 cm (EU 42)

PASSFORM: Regular

MATERIALE: Alfa Air™ + GORE-TEX Comfort

SÅLE: Vibram® Grip AMG

 


 

Terningkast 5 i Jeger nr. 08 2019 

Rype er rett og slett en lett, komfortabel jaktstøvel som er lett å like. Det moderne materialvalget i Alfa Rype gir en lett og solid jaktstøvel som bør interessere flere enn bare rypejegerne. Først skal det sies at Alfa Air-materialet har to fordeler. Det er vedlikeholdsfritt og det ser ut til å være solid og slitesterkt. Støvelen virker i det hele tatt robust bygd og foten er godt beskyttet.

 

 


 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support