174715 174715 174715 174715
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Alfa Bever Perform GTX M er Alfa sin bestselgende hiking- og jaktstøvel for turer i variert terreng og alle typer jakt. Berver Perform GTX støvele er produsert i fullnarvet lær med universell passform. Skafthøyden sørger for god stabilitet, mens GORE-TEX® membranen gjør støvelen vanntett og pustende.

 

Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Triple sømmer, hvorav en forsterket med Kevlar, samt tå- og hælkalosjering øker slitestyrken.  Den lette EVA mellomsålen sikrer lav vekt og god stabilitet, mens yttersålen Vibram® Grip AMG gir godt grep i variert terreng.

 

 

Materialer og såleteknologi brukt i Alfa Bever Perform GTX M

Vanntett og pustende: GORE-TEX

Med GORE-TEX komfort er vannet blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Det finnes flere varianter innen denne kategorien, og de er alle 100% vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne. Alfa velger alltid en GORE-TEX membran spesielt tilpasset brukene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i alt vær.

 

Full-grain leather

Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som ved rett vedlikehold gjør den svært slitesterk og vann- /snøavvisende.

 

Kevlar seams

Klassisk snitt med svært god fleksibilitet og full bevegelsesfrihet.

 

Vibram® Grip AMG Sole

Vibram® Grip AMG er en spesiallaget såle utviklet i samarbeid med Vibram og Alfa Test Team. Det unike mønsteret har en spesiallaget gummiblanding som sørger for godt grep og økt friksjon, spesielt på fuktige og løse underlag.

 

Lettvekt og funksjonell EVA midtsåle

Klassisk snitt med svært god fleksibilitet og full bevegelsesfrihet.

 

 

Bruksområder

  • Postering
  • Jakt med hund
  • Sopp og bærsanking
  • Hytte-til-hytte turer
  • Dagsturer i skog og mark

 

 

Detaljer

VEKT: 870 g pr sko/støvel (EU 42)

SKAFTHØYDE: 22.0 cm (EU 42)

PASSFORM: Regular

MATERIALE: Full-grain leather + GORE-TEX

SÅLE: Vibram® Grip AMG

 

 

Bever Perform GTX® kommer i 3 ulike vidder: standard, ekstra bred og en modell med smalere passform spesialutviklet for dameføtter.

 

Egenskaper

Karakter

Pusteegenskaper

3/5 

Vanntett

5/5

Sålestivhet

3/5

Isolasjon

4/5

Ankelstøtte

4/5

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support