412398 412398 412398

Work Sharp E2-I Elektrisk Knivsliper

Til sliping av kjøkkenkniver, saks osv

Varenr: 239208
1 189,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Work Sharp E2-I Elektrisk kjøkkensliper er en kompakt og kraftfull kjøkkensliper som sliper alle kjøkkenknivene du eier. Vinkelguidene gir en konsekvent og gjentakbar slipevinkel, mens de fleksible slipeskivene forsiktig sliper skjærekanten.

 

  • For skånsom, enkel sliping
  • Sliper alle kjøkkenkniver
  • 20° slipevinkel
  • 1 tidsbestemt syklus
  • 2x P120 keramisk slipeskiver

 

Keramikhjulene sliper knivens egg/skjærekant tilbake til skarphet den hadde da den var ny. Sliperen kan brukes daglig for å holde knivene dine skarpe og klare til bruk. Den kompakte designen kan enkelt oppbevares i en kjøkkenskuff for å frigjøre verdifull benkeplass.

 

Work Sharp Electric Ktichen Knife  Sharpener E2-I er den mest prisgunstige og effektive elektriske knivsliperen fra Work Sharp. Passer perfekt for de som ønsker en rask, enkel og trygg måte å slipe alle kjøkkenkniver på.

 

Sliperen er skånsom mot kniver og sliper dem på under et minutt. Den elektriske knivsliperen til kjøkkenet bruker fleksible slipeskiver for en mer skånsom sliping og en skarpere egg. Innebygde 20° vinkelguider sikrer en perfekt, ensartet kant for et plettfritt snitt fra håndtaket til knivspissen.

 

Den integrerte slipeåpningen bruker keramikhjul for å slipe eggen tilbake til fabrikkens skarphet og gjør reslipesen enda enklere, bare bruk keramikslipen og kom tilbake til skjærebrettet for raske og skarpe kutt.

 

Den kompakte designen har plass til strømledningen i basen og tar opp lite benkeplass eller passer enkelt inn i knivskuffen din. Den sliper også saksene dine, så den er den perfekte løsningen for ethvert kjøkken.

Innhold i esken

Work Sharp elektrisk kjøkkensliper

2 x P120 Culinary Ceramic Sharpening Disc (120 grit) ferdig installert

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support