397979 397979 397979 397979 397979 397979 397979 397979

Work Sharp GPS Pocket

Kompakt diamant knivsliper

Varenr: 234434
269,-
-+
1 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Work Sharp Pocket Knife Sharpener er en kompakt, pakkbar knivsliper designet for sliping på farten. Diamantslipeplaten og keramisk brynestav bruker innebygde vinkelguider for å skape en skarp knivegg når som helst og hvor som helst.

 

  • Sliper på 120 Grit Diamond
  • Bryne på fin grit keramikk
  • Kompakt, pakkbar design
  • Innebygde vinkelguider

 

Den kompakte knivssliperen er en meget kompakt, pakkbar knivsliper designet for sliping på farten. Diamantslipeplaten og keramisk brynestav bruker innebygde vinkelguider for å skape en skarp kant når som helst, hvor som helst du trenger den på alle dine utendørskniver.

 

Dette er den perfekte knivsliperen for bruk i felten, på jakt- eller fisketur, hjemme eller i redskapsbodenfor de som leter etter enkel bruk og robust enkelhet.

 

Sliping er raskt og enkelt takket være 20° vinkelguiden på 120 grit diamantplaten og 25° vinkelguiden på den fine keramiske staven. Kompakt og lett design med snorhull gjør lommeknivssliperen enkel å pakke og bære, slik at du kan slipe etter behov og alltid holde kanten din på topp ytelse for oppgaven for hånden.Pocket Knife Sharpener krever ingen montering, oppsett eller vedlikehold

 

Testet til ternigkast 5 av bladet Jakt & Fiske September 2021

Sitat fra testen: "Genialt enkelt og lett bryne som er godt å holde i. Har lange, men litt smale slipeflater." + "Godt valg av grovhetsgrader. Har faste guides som forenkler slipingen. Blir med meg på all reinsjakt i framtiden. Godt kjøp!"

Les hele testet på hos Jakt Og Fiske her (åpnes i ny fane)

 

Innhold i pakken

  • 1 x Work Sharp Pocket Knif Sharpener
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support