139080 139080 139080 139080 139080 139080 139080

Work Sharp Ken Onion

Best i test kniv- og verktøysliper

Varenr: 155723
2 998,-
0 stk på nettlager.
 • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Worksharp Ken Onion er kniv- og verktøysliper testvinneren for den som vil ha det beste til knivene sine. Work Sharp "Ken Onion" sliper raskt og enkelt barberblad-skarpt.

 

WorkSharp har i samarbeid med den legendariske "Hall of Fame" knivmakeren Ken Onion utviklet en ny knivsliper med helt unike egenskaper.

WorkSharp WSKTS har blitt en stor suksess, og har flere tusen fornøyde brukere rundt omkring i landet. Nå har WorkSharp videreutviklet denne og lanserer nå "Ken Onion Edition", knivsliperen for den som vil ha "det beste".

 

Ken Onion Edition har

 • Justerbar eggvinkel
 • Justerbar hastighet
 • Større motor
 • Bredere og bedre slipebånd

 

Innhold i esken

 • 1 stk Worksharp Ken Onion kniv og verktøysliper
 • 1 stk P120 Ekstra grovt slipebelte
 • 1 stk X65 Grovt slipebelte
 • 1 stk X22 Medium slipebelte
 • 1 stk X4 Fint slipebelte
 • 1 stk 6000 Ekstra fint slipebelte

 

Testet til "8 av 10" i bladet Villmarksliv 10-2022

Sitat fra testen: "Fleksibel slipevinkel, sliper alt bare du kommer til" + " Etter en runde med slipebånd slik det er beskrevet i bruksanvisningen fikk vi en meget skarp egg".

Les hele testen fra Jeger her (bilde-kopi som åpnes i nytt vindu).

 

Testet til "Terningkast 6" i bladet Jeger Nr 5 2020

Sitat fra testen: "Da jeg testet Ken Onion Edition måtte jeg beskjemmet innrømme at jeg skjerpet alle kniver, sakser og økser som finnes i huset på den samme tiden jeg bruker på to kniver. Skarpe ble de også. Veldig skarpe..." + "Med hjertet i halsen glei totusenkroners-kniven over de to fineste båndene. Da en godt moden tomat ble dissekert med et barberbladskarpt snitt gikk jeg over i euforisk hvilepuls"

Les hele testen fra Jeger her (PDF-kopi som åpnes i nytt vindu).

 

Testet til "Best i mellomklassen" i bladet Villmarksliv Nr 10 2016

Sitat fra testen: "Best i mellomklassen - Fleksibel elektrisk båndsliper med en rekke instillinger og valgmuligheter, som har det du trenger for sliping/skjerping av kniver. Sliperen går ned i kjøkkenskuffen, er relativt renslig i bruk." + Kniver ble slipt med "meget kvass" som resultat. Sliping av bukåpner og serraterte egger gikk raskt og med "kvass" som resul tat i test. Enkelt og greit å slipe både saks og øks i test. Sentrerer slipebåndet godt. Ikke problemer med "av sporing".

Les hele testen fra Villmarksliv her (PDF-kopi som åpnes i nytt vindu).

 

Testet til "9 av 10 blinker" i bladet Jakt Nr 8 2014

Sitat fra testen: "Sliperen er flink til å sentrere slipebåndet både når det løper fritt og når det belastes." + "Sliper det meste lynskarpt, enkel og rask, liten og lett" + "Slipemaskin som fungerer"

Les hele testen fra Jakt her (PDF-kopi som åpnes i nytt vindu).

 

Tydelig merket justerbar instillinger av eggvinkel mellom 15 og 30 grader, for reell eggvinkel må disse talla ganges med to. 1,9 cm bredde og 30,5 cm lang slipebånd med fjærbelastet stramming og variabel hastighet.God veiledning som viser korrekt eggvinkel, slipebånd og hvor mange drag som trengs på hver side. Fungerer også godt på saks og verktøy som f.eks øks.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support