643344 643344 643344 643344 643344

UKSW lokkefugl sort kråke med Flock

Hel kråke lokkefugl med Flock-belegg

Varenr: 263382
89,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

UKSW lokkefugl sort kråke med Flock er en hel kråke lokkefugl (raven-lignende) med det velour-lignende anti-reflekterende coatingstoffet Flock som forhindrer gjennskinn og refleksjoner uansett jaktvær. Kan brukes på bakken, oppe i trærne eller på påler. Disse lokkefuglene er basis utstyr for enhver kråkejeger.

 

Disse fullkropp-flokkbelagte kråkelokkene vil lure de smarteste fuglene – flokkbelegget ser ultrarealistisk ut og forhindrer glans eller refleksjon uansett værforhold. Disse har vist seg å være gode for bruk blant mønsteret ditt på bakken og blandet med flokkede kråkeskall-lokkefugler og/eller våre Sillosocks Crow-vindsekk-lokkeduer.

 

Vi leverer disse lokkefuglene individuelt.

 

Lokkekråkene kommer med en monteringspinne og separate føtter for å feste på undersiden av lokkeduekroppen og gir maksimal allsidighet i presentasjonen.

 

Disse helt sorte lokkefuglene er perfekte for at kråker og duer skal oppdage dem på langt hold siden de skaper en tydeligere silouett. Både ravner og kråker er perfekte som comfort decoy, altså andre fugle arter som duer føler seg trygge på. Er det et par kråkefugler i nærheten av en flokke med lokkeduer, så føler duene seg tryggere med en gang og kommer raskt inn for landing.

 

Produsentens varenavn: UKSW Full Bodied Flocked Crow / Corvid Decoy

Leverandørens varenummer: 140

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support