654441 654441 654441 654441 654441 654441

Tufte Bambull W Half Zip Black L

Half Zip - Dame

Varenr: 266155
641,-Kampanjepris
899,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Tufte Bambull W Half Zip er en høyhalset genser som passer perfekt til en kjølig dag utendørs. Den høye halsen holder kulden ute, og hvis det blir varmt er det lett å trekke den ned for rask avkjøling. Bambull® produktene er ullundertøy med en tolags-konstruksjon som sikrer komfort og god varme.

 

  • Kløfri og allergivennlig
  • Naturlig hygenisk, begrenser lukt
  • Absorberer fuktighet
  • Temperaturregulerende
  • Mulesing fri merinoull

 

Det indre laget i Tufte Bambull er i myk bambusviskose, mens ytterlaget er laget av superfin merinoull som ikke klør. Kombinasjonen garanterer fantastisk komfort og varme, helt uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. Dette ullundertøyet er sydd for at huden aldri skal komme i direkte kontakt med ull, slik at også personer med sensitiv hud eller allergier kan føle seg varme og komfortable når temperaturen daler. Bambull® Half Zip kan brukes alene eller som innerste lag om du kler deg etter lag-på-lag prinsippet.

 

 

Tufte har laget Bambull for å gjøre vinteren og kalde uteaktiviteter mer fristende. Bambull produktene har en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. Sydd slik at huden aldri kommer i direkte kontakt med ull, slik at også personer med sensitiv hud kan nyte varme ullbaserte plagg og den friske vinteren.

 

Alle Tufte Bambull gensere og bukser er Oeko-tex® 100 sertifisert, så du vet du tar på deg trygge tekstiler.

 

Materialer

  • 47% merinoull
  • 40,6% bambusviskose
  • 12,4% nylon og elastan

 

*Alt vårt undertøy er Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert. Det vil si at plaggene våre er helse- og allergitrygge. Oeko-Tex® standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.
**Ull er Naturlig hygienisk, og både ull og bambusviskose begrenser utviklingen av lukt. Basert på tilbakemelding fra brukere og vitenskapelige tester.

 

 

Om Bambusviskose

Allergivennlig

Grundig testing bekrefter at våre plagg er helse- og allergitrygge*. Bambusviskosefiberne er også utrolig myke og behagelige – selv for personer med sensitiv hud.

 

Absorberer fuktighet

Bambusviskose absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet.

 

Pandavennlig

Bambusen vi bruker vokser vilt og høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen vi bruker er en annen enn pandaen spiser.

 

Begrenser luktdannelse

Vår bambusviskose begrenser utviklingen av lukt** – det gjør den perfekt til bruk i undertøy.

Temperaturregulerende

Vi bruker hulfiber av bambusviskose som gir plagget en mildt isolerende effekt – det føles lunt i kulda, men kjølende i varmen.

 

Om Merinoull

Vår superfine 18,5 mikron høykvalitetsmerino er en av de fineste kvalitetene som brukes til undertøy. Grove 21 mikron defineres ofte som kløfritt - vår superfine 18,5 mikron høy- kvalitetsmerino gir et enda deiligere resultat. Ullen er fra gårder som ikke praktiserer mulesing.

 


 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support