139722 139722

Brynje Antarctic Ulljakke Kaktus M

Med vindstopper

Varenr: 156453
2 999,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Brynje Antarctic Ulljakke, kaktus grønn 

 

Antarctic jakke med vindstopper i front, to brystlommer og to lave lommer med glidelås. Hel glidelås i front, stramming nederst  og tommelgrep. Perfekt som ytterjakke eller som mellombekledning.

 

 

Antarctic er Brynjes unike spesialprodukter for tur og friluftsliv. Denne tur-, jakt- og fjelljakken er en naturlig videreutvikling basert på Brynjes filosofi. En filosofi som tar utgangspunkt i det aller vanskeligste innen turbekledning. Transport av fukt vekk fra kroppen, og varme. Antarctic er hva man kaller mellombekledning. Den gjør det mulig å gå lengere og oftere uten vindjakka. Dermed vil du holde deg tørrere, særlig ved bæring av ryggsekk. Dette gir langt bedre komfort, trivsel og ikke minst bedre sikkerhet om uværet virkelig skulle kommer over deg.

 

 

I hele jakken finner du Super Thermo netting i Polypropylene som fór og den beste tettstrikkede Merino ull på utsiden. Nettingen fungerer isolerende ved hvile og ventilerende ved aktivitet. Ullen absorberer varmedamp fra kroppen og luner. På denne måten holder du deg maksimalt tørr. I fronten har vi mellom netting og ullen lagt inn et mykt lag med vindbeskyttelse. Det er dette som gjør Antarctic til et så allsidig plagg. Jakkens vindtette front beskytter de varmeproduserende organer, som mage, lunger og hjerte. Dette er viktig for ikke å sløse med den energien kroppen oppbevarer. Mens du er inne på hytta vil du fort finne ut at Antarctic også passer godt til andre og roligere aktiviteter. Dette ekstremplagget er også et koseplagg og for allround bruk i hverdagen.

  • Høy isolasjon i forhold til vekt

  • God fuktighetstransport

  • Vindtett i front

 

Tekniske spesifikasjoner:

100% syntetisk nettingfor
Utside i 70% Merinoull og 30% Polyamid
Vekt: 620 g
Materialvekt: Ytterstoff 280 g/m2
?Materialvekt: Netting 140 g/m2
Materialvekt: Vindstoff 95 g/m2

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support