664316 664316

Tracker reflekshalsbånd Blå

Hundehalsbånd til Tracker 690x52x2mm

Varenr: 268622
225,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tracker Hundehalsbånd med Refleks passer for Tracker-modellene Artemis, R10 og R10i. Gi hunden din den sikkerheten og friheten den fortjener med Tracker Hundepeiler hundehalsbånd, spesialdesignet for å passe perfekt med ARtemis, R10 og R10i-seriene med GPS-peilere for hunder.

 

Disse robuste og holdbare halsbåndene er utstyrt med en solid metallspenne og en praktisk D-ring, sikrer at GPS-enheten sitter trygt og at halsbåndet tåler selv de mest eventyrlystne hunder.

 

Refleksdetaljer for økt sikkerhet

Vi har inkludert refleksdetaljer på halsbåndet for å sørge for at din firbeinte venn er synlig selv under dårlige lysforhold. Enten du er ute på kveldstur eller lar hunden leke i hagen etter solnedgang, kan du være trygg på at den er godt synlig for både deg og andre.

 

Solid konstruksjon for langvarig bruk

Halsbåndets sterke metallspenne og D-ring gir deg sikkerhet om at GPS-enheten sitter trygt fast, mens det slitesterke materialet i halsbåndet selv tåler røff bruk over tid. Dette er et halsbånd laget for å vare, og det vil være en trofast følgesvenn for hunden din gjennom mange eventyr.

 

Tilpasset for R10 Serien

Halsbåndet er designet for å passe perfekt med GPS-trackere fra Artemis-, R10- og R10i-serien, slik at du enkelt kan feste Tracker peileren og være trygg på at den sitter som den skal. Den enkle, men effektive designen sikrer at halsbåndet ikke vil forstyrre hundens bevegelser eller komfort.

 

Stilig og justerbar

Med et stilig fargedesign og muligheten for justering, passer dette halsbåndet for hunder i alle former og størrelser. Mål på 690mm x 25mm x 2mm sikrer at du kan tilpasse halsbåndet for å gi hunden din den perfekte passformen.

 

Velg din og hundens favorittfarge

Disse halsbåndene kommer i Orange, Svart, Rosa, Blått og Gult. Velg den som passer best for hunden din og la den gå med stil.

 

Gi hunden din den friheten den fortjener og sikkerheten du trenger med GPS Tracker Hundehalsbånd. Bestill i dag og ta det første steget mot tryggere og mer bekymringsfrie eventyr med din firbeinte venn!

 

Størrelse

690mm x 12mm x 2mm

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support