637892

Talley Modern Sporting Ring 30mm medium

Picatinny kikkert montasjeringer

Varenr: 262020
1 199,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Talley Modern Sporting (TMS) Ring er en ny løsning for ditt Picatinny-skinnesystem med et rent og forenklet utseende. Disse picatinny kikkertsikte-ringene er designet for å fungere med alle skinner designet i henhold til MIL-STD-1913 picatinny-skinnespesifikasjoner.

 

  • Amerikansk produsert, lettvektslegering Picatinny Rail Scope-fester
  • Fullstendig CNC-maskinert
  • Høykvalitets lettvektsflyaluminium
  • Oppfyller MIL-STD-1913 picatinny-skinnespesifikasjoner
  • Selges i pakke av 2 ringer.
  • Foreløpig tilgjengelig i 30 mm, lav, madium eller høy.

 

CNC maskinfrest ien legering med flykvalitet med svart anodisert finish, TMS Scope-ringene blir stadig populær i våpenindustrien som den nye flotte, kostnadseffektive kikkert-ringene. Enten du har et ettermarkeds picatinny-skinnesystem på en moderne sport- eller ajktrifle, er disse kikkert-montasjeringene designet for å passe alle skyttere.

 

Anbefaler for Talley Modern Sporting Ring kikkertmontasjer feste torque

Kappeskruer på ringer: 17-20 tommer/lb på ringhodeskruer. Ikke overskrid kikkertprodusentens tillatte dreiemomentspesifikasjoner på hovedrøret. Det anbefales alltid å verifisere tillatte dreiemomenter med kikkertprodusenten for å forhindre merking eller skade på kikkertrøret. Kontroller alltid med kikkertprodusenten det maksimalt tillatte dreiemomentet på hovedrøret.

 

Picatinny-skinne-låseplateskruer: Momentbegrensninger kan avhenge av picatinny-skinnenes produksjon, men låseplaten og skruene til TMS-ringene kan trekkes til med et moment på opptil 25 inlbs. Dette har vist seg å være mer enn tilstrekkelig dreiemoment for ethvert kaliber når paringsflatene er korrekte (dvs. skinne og ringer innenfor MIL-STD-1913 picatinny skinnespesifikasjoner). Sørg alltid for at momentnøkkelen din er kalibrert. Talley Mfg er ikke ansvarlig for skader forårsaket av kikkertsikter eller skytevåpen på grunn av overmoment.

 

Bruke Loctite eller ikke?

På TMS-ringene anbefaler vi ikke bruk av Loctite. Ved riktig tiltrekking vil det ikke være noen bevegelse i skruene.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support