637099 637099 637099 637099 637099 637099

Swarovski STC 17-40x56 Green

Lett og kompakt høykvalitets spottescope

Varenr: 261822
25 600,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 11 dager)
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Swarovski STC 17-40x56 Green Spotting Scope er briliant optikk som er pakket i et liten og kompaktstørrelse med utrolige bildekvaliteter. Når hvert gram teller, men alle detaljer skal oppdages, tilbyr Swarovski Optik den ideelle løsningen med sitt nye STC-teleskop.

 

Små dimensjoner og enestående optikk

Takket være lengden på 285 mm (11,2 tommer), vil det rette STC-spotting scopet få plass i så godt som enhver ryggsekk eller fotobag. Med en vekt på bare 980 g (34,6 oz) blir den raskt et førstevalg for turer i ulendt terreng og med på turer til avsidesliggende områder.

 

Det smarte halvskallet gjør det lettere å plassere på en overflate uten stativ og tillater uhindret vri på fokus- og zoomhjulet til enhver tid. I kombinasjon med VPA er STC ideell for digiscoping. Bærestroppen gir den perfekte prikken over i'en.

 

Objektiv linse diameter

Objektivets diameter spesifiserer hvor mye lys som kan komme inn i optikken. Dette gjør det til en nøkkelfaktor i et instruments ytelse, for eksempel i skumring. Jo større objektivlinsediameteren er, jo mer lys kan objektivlinsen fange.

 

Jo mørkere omgivelsene er, desto større må objektivlinsediameteren være. Sjekk det nøyaktige produktnavnet, siden tallet etter 'x' angir objektivets diameter i millimeter. For eksempel har en enhet med suffikset 10x42 et objektiv med en diameter på 42 mm.

 

Variabel forstørrelse

Variabel forstørrelse gjør det mulig å justere forstørrelsen fleksibelt innenfor et spesifikt område. I motsetning til fast forstørrelse lar den deg zoome fra lavere verdi til høyere verdi. Men når forstørrelsen øker, blir synsfeltet, dvs. bildeutsnittet, mindre. Sjekk det nøyaktige produktnavnet, siden tallet foran "x" angir forstørrelsen. For eksempel er 30-70x95 en enhet med variabel forstørrelse fra 30x til 70x.

 

Synfelt

Synsfeltet beskriver størrelsen på bildeutsnittet som kan sees gjennom optikken. Dette er spesifisert enten i meter (bredde) i en avstand på 1000 meter (m/1000m), eller fot (bredde) i en avstand på 1000 yards (ft/1000 yds), eller som en vinkel (grader). Jo høyere forstørrelse, jo mindre synsfelt.

Kikkerter har et stort synsfelt, noe som betyr at du kan se et stort område. Spottingskoper har en høyere forstørrelse, noe som gjør synsfeltet mye mindre, men du kan se flere detaljer.

 

ATC/STC er en ideell følgesvenn for aktiviteter der pakkestørrelse og vekt spiller en avgjørende rolle. Med sine kompakte dimensjoner er spotting-omfanget mindre enn en standard ark og passer lett i enhver ryggsekk eller håndbagasje. ATC/STC veier bare litt over 2 pund og vil ikke bremse deg ned lenge jakter eller eventyr.

 

Et avtagbart halvskall er festet til bunnen av skopet ved hjelp av stativtråden, som lar det hvile i hånden eller på en fast overflate uten å blokkere
fokuseringshjul (ATC) eller fokuserings- og zoomhjul (STC).

 

Dette gir komfortabel, stabil observasjon selv uten stativ. Den medfølgende bærestroppen kan monteres direkte på spotting scope og gir rask tilgang.

 

Kompakt letthet

Ideell for ulendt terreng og avsidesliggende områder. Dens lette vekt og kompakte dimensjoner gjør ATC/STC til den ideelle følgesvennen på alle dine jakter og eventyr.

 

Imponerende allsidighet

Gjennomtenkt i minste detalj imponerer det kompakte kikkerten med sin intuitive betjening. Det avtakbare halvskallet på bunnen gjør det enklere å plassere på en overflate og uhindret vri av fokushjulet (ATC) og fokuserings- og zoomhjulet (STC) til enhver tid. For å fange spesielle øyeblikk lar VPA deg raskt koble ATC/STC til smarttelefonen din.

 

Overveldende fascinasjon

Oppdag utvalget av SWAROVISION spottingscope. ATC/STC imponerer med spektakulær fargeintensitet og sylskarpe bilder. SWAROVISION-teknologi tillater
du opplever avgjørende detaljer med optisk perfeksjon.

 

Fagn de spesielle øyeblikkene

For å fange spesielle øyeblikk lar telefonadapteren deg raskt koble ATC/STC til smarttelefonen din.

 

Swarovision

Maksimal fargefortrolighet

Innovative linsebelegg gir utmerket fargegjengivelse med høy lystransmisjon.

 

Ultimate optiske ytelse

Nåleskarpe konturer, høykontrast og naturtro bilder lar deg skille ut hver eneste detalj.

 

Kompromissløs bildedefinisjon

Field flattener-linser gir et nesten flatt, fullstendig forvrengningsfritt bilde – helt til kantene.

 

Vekt er avgjørende

Vekten angir hvor tung eller lett enheten er (i gram). Har du tenkt å gå mye? Lettvektsutstyr er en prioritet i dette tilfellet. Velger du optikk som veier for mye skjer det ofte at man velger den letteste optikken, når man aller heslt ville valgt kbvalitet.

 

Farge

Grønn

 

Objektiv

Forstørrelse: 17-40x

Effektiv objektivlinsediameter: 56 mm

Utgangspupillens diameter: 3,4-1,4 mm

Øyeavlastning: 20 mm

Synsfelt på m/1000 m: 62-34 m/1000m

Synsfelt grader: 3,52-1,93 °

Synsfeltet tilsynelatende: 57-71°

Korteste fokusavstand: 3,4 m

Dioptrikorrigering ved 8:  > 5 dpt

Lysgjennomgang: 88 %


 

Digitalt

M 58x0,75 gjenger for objektiv filter

 

Miljø og bruksområder

Brukstemperatur: -25 til 55 °C

Lagringstemepraturer: -30 til 70 °C

Vanntetthet: 4m dybde (inert gass fylling) nedsenket tetthet.

 

Størrelse og vekt

Vekt: 980 g

Lengde: 285 mm

 

Innhold i pakken

  • Objektiv linsedeksel
  • Okulardeksel
  • Bærestropp
  • Halvt dekkende skalltrekk

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support