412156 412156 412156

Swarovski Compact Carbon Tripod pakke

Tripod og Tripodhode i velkjent kvalitet

Varenr: 239128
12 999,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 10 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Swarovski Compact Carbon Tripod med Swarovski Compact Tripod hode gir deg et høykvalitets tripodsett som er enkelt å bruke, meget stabilt og lettere å ta med seg enn sine forgjengere. At det er kompakt gjør at det får plass i håndbagasjen på fly når du skal ut å reise.

 

Swarovski CCT Tripodsettet med tripodhode blir en følgesvenn som har visnings høyde på 162cm og samlet vekt med hode på bare 2,07 kg.

 

Tripoden tåler objekter opp til 18 kg og hodet tåler spottescope eller kamera opp til 5kg. under centerdelen av Tripoden er det en krok det du kan henge vekter eller bagen din slik at stativet blir ekstra stabilt.

 

Alle bena har skrustramminger for hver ledd som foldes ut og hvert ben har utløsere for å justere bene individuelt for mest mulighet for fleksibilitet i forhold til underlaget.

 

Selve tripod hodet  har Arca-Swiss-kompatible hurtigutløsningsmekanismen som lar deg monteres Swarovski optikken raskt og nøyaktig - for en sikker og komfortabel seeropplevelse, og til å ta optikk eller kamera raskt av igjen.


 

Denne pakken består av følgende tripod-komponenter

  • Swarovski Compact Carbon tripod
  • Swarovski CTH Compact Tripod Head

 

 

Swarovski Compact Carbon tripod

Lar deg forbedre opplevelsen med stativ og stativhoder fra Swarovski Optik. Swarovski CCT er produsert i karbon og er av ytterste kvalitet og gir enestående stabilitet. Med denne kan du glede deg over timer med observasjoner.     

 

Lettere, raskere og mer stabil

Med det brukervennlige CCT-kompakte karbonstativet er du perfekt utstyrt for fotturer eller reiser. Den kombinerer lav vekt og imponerende stabilitet - og når den er brettet sammen er den til og med liten nok til å passe inn i bagasjen.

 

Størrelser og mål

  • Max høyde: 162cm
  • Sammenslått lengde: 52cm
  • Vekt: 1,5kg
  • Belastningsevne: 18kg
  • Finish: Sort/grå
  • Materiale: Karbon
  • Antall ben: 3 ben

 

 

Swarovski CTH Compact Tripod Head

Spesielt utviklet for rask visning og digiskoping. Takket være den Arca-Swiss-kompatible hurtigutløsningsmekanismen, kan Swarovski Optik spottingscope monteres raskt og nøyaktig - for en sikker og komfortabel seeropplevelse. Motvektssystemet forhindrer også at utstyret tipper bakover eller fremover selv om det ikke er låst, mens det integrerte væskelageret sikrer jevn, jevn bevegelse.

 

Vekt: 570g

Farge: Sort

Høyde: 90 mm

Maks belastning: 5 kg

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support