394104 394104 394104 394104 394104 394104

Swarovski X5i 5-25x56 P 0,5CM L

Eksperten på lange avstander Ret. 4WX-I+

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Swarovski X5i

Helt til grensen!

Du må konsentrere deg i viktige øyeblikk for å kunne avfyre et nøyatig skudd. Med de riktige verktøyene og mye erfaring kan du overvinne enhver utfordring som en skytter.

 

Tankene dine er fokuserte, og det amme er øynene dine på målet. Mange års erfaring gir nå resultater. Det eneste som betyr noe, er å oppnå det perfekte skuddet. Derfor bruker du kikkertsikte som passer ekspertisen din: X5/X5i fraSWAROCSKI OPTIK.

 

Swarovski X5 er eksperten på kange avstander

 

KOMPRIMISSLØS PRESISJON

X5/X5i setter en ny standard for nøyatighet. Ved å bruke tårnet og fjærsikringssystemet kan du justere treffpunktet nøyaktig.

 

ENKEL HÅNDTERING

De intuitive betjeningsfunksjonene gir deg selvsikkerheten du trenger for å avfyre skuddet i det avgjørende øyeblikket.

 

STADIG BEDRE

Takket være den utmerkede slitestyrken til stålkomponentene i tårnene og de tykke hovedrørsveggene har X5/X5i en imponerende repitisjonspresisjon, selv i de mest ekstreme situasjoner.

 

OPTISK PERFEKSJON

Du kan bare treffe det du kan se. Den vanlige optiske perfaksjonen fra Swarovski Optik gjør at du kan se målet i detalj.

 

DEN ULTIMATE PRESISJONEN

Nøyaktig og alltid klar til bruk. X5/X5i-kikkertsikte fra Swarovski Optik har bare ett mål - Total komprimissløs presisjon.

 

PARALLAKSETÅRN

Dette gjør deg i stand til å justere parallaksen perfekt for den relevante skuddavstanden

 

FORSTØRRELSESINDIKATORRING

Med forstørrelsesindikatorringen kan du enkelt lese av den angitte forstørrelsen fra alle skuddposisjoner.

 

TOPPTÅRN

  • Sikteavstand - Når du stopper i nullposisjonen, kan du enkelt tilbakestille enheten til sikteavstanden når som helt, selv under dårlige lysforhold
  • Rotasjonsindikator - Du kan enkelt se gjennom visningsvinduet hvilken rotasjon tårnet er på, slik at du kan stille inn de korrekte innstillingene på et par sekunder, selv i ekstreme situasjoner.
  • Subzero - Spesielle situasjoner krever spesielle innovasjoner. Ved hjelp av SUBZERO-funksjonen kan gå under sikteavstanden, slik at du kan avfyre nøyaktige skudd på tett hold. Denne funksjonen sikrer at du er optimalt utstyrt for alle avstander.

 

PRESISJON GJENNOM INNOVASJON

Et nøyaktig system - Det nye fjærsikringssystemet gjør X5/X5i-kikkersiktet i stand til å nå høyere justeringsområdet på opptil 116 MOA. Returspakens funksjon er å sikre konstant trykk i hver posisjon i inversjonssystemet. Denne innovasjonen fra Swarovski Optik er en del av totalpakken som garanterer maksimal presisjon - Et uikt system basert på absolutt perfaksjon.

Fordelen med fjærsikringssystemet gir deg er en ekstremt nøyaktig treffpunktjustering fra 1/4 eller 1/8 MOA når det gjelder både høyde- og sidejustering (modell X5/X5i 5-25x56 P)

 

KOMPRIMISSLØS OPTIKK

Med blikket fremover - X5/X5i fr Swarovski Optik er et kikkertsikte utviklet for å oppfylle de høyeste kravene, og gir maksimal optisk ytelse over hele forstørrelsesområdet. Det store synsfeltet legger til rette for rask oppdaging av mål over lange avstander. Den høye bildekvaliteten og kontrastrike retikkelen lar deg se hver detalj, noe som betyr at X5/X5i setter standarden for optisk kvalitet Det høytytende optiske systemet i dette kikkertsiktet sikrer at du kan sikte nøyaktig uten å føle deg sliten, selv i mer intense situasjoner  (for eksempel i langvarige konkurranser).

 

SKUDD ETTER SKUDD

Styrke gjennom erfaring - Hvert X5/X5i-kikkertsikte er laget av de fineste materialene og går gjennom de strengeste kvalitetskontrollene. Tykkere vegger i hovedrøret, integrerte ståldeler i tårnene og inversjonssytemets fjærsikringssystem som gir stabilitet, selv ved bruk av de kraftigste kalibrene og i ekstreme temperaturer. X5/X5i er påtlitelig og imponerende på grunn av den absolutte repitisjonsnøyaktigheten - skudd etter skudd, gruppe etter gruppe.

 

IKKE ALLE MÅL VISES I GODT LYS

Ideell for alle omgivelser - Med belysningsenheten til X5/X5i-kikkertsiktet kan du velge mellom ti belysningsnivåer. Retiklene er helt svarte og klare når de er deaktiverte, men du har den fordelen at de er fullt opplyste når de er aktivert. Den opplyste retikkelen gir deg muligheten til å produsere maksimal kontrast - både om dagen og om natten. Dette betyr at du kan sikte nøyaktig på målet ditt når som helt.

 

FLERE RETIKLER, ETT MÅL

Kan tilpasses alle situasjoner - Med den korrekte retikkelen er X5/X5i-kikkertsiktet utstyrt for alle situasjoner. Belysningen av retikkele, som du kan aktivere og deaktivere, er det perfekte koomplementet - det forbedrer kikkertsiktets betjening ytterligere.

 

 

L = lettmetall til ring montering

P = paralaksetårn

(t) = ved lysnivå 7-10

Alle spesifikasjonene er typiske verdier. Alle modellene er bare tilgjengelig  L-utgave.

 

 

Driftstemperatur: -20°C - +55°C

Lagringstemperatur -30°C - +70°C

Trykkvanntett: 4 m vanndybde (fylling av edelgass)

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support