210336 210336 210336 210336 210336 210336 210336 210336

Swarovski Z8i 1-8x24 L 4A-IF

Varenr: 173490
30 800,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Swarovski Z8i 1-8x24 L 4A-IF

Alltid på farten

 

Det kraftige kikkertsiktet er til ekspertene til utfordringen med drivjakt.
 
Enestående funksjoner
 
Et enestående synsfelt
Det er viktig å holde oversikten i situasjoner som endrer seg raskt og ta den riktige beslutningen
 
Rask oppdagelse av mål
Det sofistikerte optiske systemet sikrer utmerket brukerkomfort som legger til rette for rask oppdagelse av mål. Flexchange, det valgbare 4A-IF-retikkelet, tilbyr stor fleksibilitet.

Når styrke og skjønnhet blandes naturlig, dannes det noe unikt. Dette har inspirert Swarovski til å lage et mesterverk som heter Z8i.
 
Optimal ytelse - Perfekt designet

Z8i markerer en milepæl fra SWAROVSKI OPTIK. Dette rifle siktet's 8x zoom og fremragende optikk sikrer at du ikke kunne være bedre rustet for alle typer jakt. Den slanke 30 mm (1,2 tommer) sentrale røret blander også sømløst med alle jakt- og skytevåpen. I tillegg vil det personlige ballistiske tårnet og FLEXCHANGE, det første valgbar 4A-IF-retikkelet, gi deg maksimal allsidighet i enhver jaktsituasjon.

 

8xZoom uten sidestykke
Z8i-kikkertsikte omdefinerer ytelse fullstendig med 8xZoom og enestående optikk. Dets optimale synlige detaljer er imponerende, basert på høy forstørrelsesgrad, kompromissløs bildedefinisjon gjennom hele synsfeltet, og utmerket brukerkomfort for rask oppdagelse av mål.
 
Perfekt designet
Det slanke 30mm røret passer naturlig på ethvert jaktvåpen. Den perfekte ergonomiske beslysningsenheten og de store betjeningsfunksjonene gjør den rask og pålitelig å håndtere.
 
Ubegrenset allsidighet
Z8i-familien er laget imponerende allsidig takket være et fleksibelt ballistikktårn som er enkelt å feste, et valgbart retikkel og kraftig 8xzoom. Et kikkertsikte for et hvert jaktscenario.
 
Tett på målet
Z8i-siktets imponerende 8xZoom symboliserer mer enn allsidighet. Det representerer kompetansen Swarovski har opparbeidet fra egen jakterfaring. De unike innovasjonene fortsetter å glede jegere. Og Swarovski fokuserer på kontinuerlig forbedring.
 
De åtte tar deg til neste nivå
Hvordan er det mulig å implementere 8xZoom i et slankt kikkertsikte og optisk system i tråd med kvalitetsstandarder ved Swarovski Optik? Med utholdenhet, ekspertise og fremtidsvisjon.
 
Ekte 8xZoom - Enestående synsfelt, flere detaljer.
8xZoom sørger for at du er perfekt utstyrt for enhver jaktopplevelse. Mange års innsats ligger bak utviklingen av dette optiske mesterverket med lang rekkevidde. Det er takket være dette at 8xZoom kan implementeres i et slankt rør som passer til ethvert jaktvåpen når det gjelder design og vekt.
 
Kompromissløs skarphet
igjen tar Swarovski optik ting til et nytt nivå med Z8i.siktets optiske system. Den raske oppdagelsen av mål, spesielt når du inntar posisjonen raskt, omdefinerer brukerkomfort. Z8i tilbyr også kompromissløs bildedefinisjon fra den minste til den største forstørrelsen.
8xZoom kombinerer stort synsfelt med høy detaljnøyaktighet.
 
PERSONLIG BALLISTIKKTÅRN
Et tårn for enhver mulighet
 
Med personlig ballistikktårn (BFT) kan du dekke alle muligheter. Det kan brukes som et topp- eller sidetårn, og kan kombineres med alle de tilgjengelige retikkelene.
 
Det personlige ballistikktårnet (BFT) kan konfigureres separat og gjør at du alltid kan følge målet på de ønskede avstander. hvis det brukes som et topptårn, kan dette kompensere for skuddbanens fall. Når det brukes som et sidetårn er det best egent for vindjustering eller til å estimere lead-avstand. det er fleksibelt, kan festes uten verktøy og kan brukes sammen med ethvert retikkel. En låsmekanisme hindrer også at du vrir det utilsiktet. Fordelene med BFT er at det kan monteres som et topp- eller sidetårn på alle Z8i-modeller - du kan bestemme hvilken kombinasjon som passer deg til et hvert jaktscenario.
 
FLEXCHANGE (Kun på 4A-IF retikkelet)
Det første valgbare retikkelet
Swarovski Optik kombinerer 4A-I-retikkeletmed CD-I med et knappetrykk. Dette er perfekt hvis du vil tilpasse retikkelet etter ulike jaktsituasjoner
 
Valgbart retikkel
Det nye Flexchange 4A-IF-retikkelet er spesielt utviklet av Swarovski Optik for drivjakt. En opplyst ring kan slås på og av med et knappetrykk. Fordelene er at du raskt kan tilpasse retikkelet til jaktsituasjonen fremover og å oppnå større fleksibilitet for enhver jaktutfordring.

Designet uttrykker optimal ytelse
Z8i er bevis på at et kraftig kikkertsikte også kan sette nye standarder når det gjelder design og ergonomi. Det elegante 30mm røret og belysningsenheten gjør ikke bare kikkertsiktet attraktivt å se på, men også gjør det raskere å håndtere.
 
Form og funksjon forenet
Det er tilsynelatende små detaljer som gjør stor forskjell. For eksempel gjør den slanke belysningsenheten Z9i-siktet mer praktisk å bruke. Eller parallaksejusteringen som også er enkel å justere når du er i posisjon.
 
På målet i bildet
Kikkertsikter er vanligvis innstilt til å være parallaksefrie inntil 100 meter. på en slik avstand er både målet som observeres, og retikkelet på samme plan. Z8i-siktets parallaksetårn lar deg stille inn et parallaksefritt bilde, som du raskt kan justere selv i skuddposisjon. Låsen ved merket for 100 meter lar deg stille inn parallaksetårnet enkelt og driftssikkert selv i skumring.
 
Jakt med stil
Z8i har klare linjer, et slankt 30mm rør, et kompakt design for et elegant utseende som uovertruffent, og passer til ethvert jaktvåpen.
 
Klar dag og natt
Den slanke retikkelbelysningen er helintegrert i designen, med justeringsknapper øverst for maksimal komfort ved bruk. Den tilbyr dag- og nattmodus, en minnefunksjon som automatisk gjenoppretter det siste lysstyrkenivået du valgte når den er slått på, og 64 lyskontrollnivåer. Swarolight, den automatiske av/på-timeren med tiltsensor, gjenkjenner om Z8i er i skuddposisjon eller ikke. Dette sparer batteriet og forlenger brukstiden.

 

 

 

Tekniske data
Forstørrelse1-8x
Effektiv objektiv linsediameter (mm)8,2-24mm
Utgangspupill diameter (mm)8,1-3,0mm
Utgangspupill avstand (mm) (Øyeavstand)95mm
Synsfelt (m/100)42,5-5,3m
Synsfelt (grader)24,0-3,0°
Synsfelt synlig (grader)24°
Dioptisk kompensasjon3 to +2
Lysgjennomgang (%)93 %
Twilight factor (skumringstallet) basert på ISO 14132-12.9-13.9
Impact point corr. per click (mm/100 m)0.36 / 10
Max. elevation / windage adjustment range (in/100 yds / m/100 m)72 / 2
Objective filter threadM 27x0.75

 

 

 

 

Tekniske data
Lengde (mm)301mm
Vekt (mm)515g
Sentertube diameter (mm)30mm
Funksjonstemperatur-20 °C / +55 °C
Lagringstemperatur-30 °C / +70 °C
Vanntetthet4 m vanndybde (inert gas filling)

 

 

Belysning egenskaper
Lysstyrke nivåerSkumring: 0 - 32 / Dag: 33 - 64
DriftstidSkummringsfaktor på medium lysstyrke: 1,400; Dagslys faktor på medium lysstyrke: 180

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support