441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564 441564

Spypoint Cell Link

Gir ditt vanlige viltkamera 4G-sending

Varenr: 248894
799,-Kampanjepris
1 299,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Spypoint Cell Link er en innovativ universal mobiladapter fra Spypoint som er gjør om ditt eksisterende viltkamera til å kunne sende bilder over mobilnettet. Dette gjøres via SD-minnekortleseren i ditt viltkamera og med Cell-Link adapteren. Kan brukes på vanlige viltkameraer med standard SD-minnekortleser og bildene kan lastes ned via Spypoint-Appen.

 

 • Universal mobil-adapter
 • Kompatibel med LIT-10 batteripakke
 • LTE/4G-overføring
 • Lett å installere
 • Lett å bruke
 • Meget kompakt

 

Moderniserer ditt ikke-sendene viltkamera

Spypoint Cell Link passer så godt som alle vanlige ikke-sendene viltkameraer om til et viltkamera som kobler seg opp til LTE/ 4G nettet og overfører bilder via datatrafikk. Dette lar deg spare tid på å sjekke viltkameraet og ikke minst penger, fordi du ikke lenger trenger kjøre til viltkameraet for å hente ut bilder fra minnebrikken. Praktisk, nyttig og penger spart. Cell-Link er på størrelse med en neve og er lett å plassere diskret sammen med viltkamera.

 

Sim-kort låst til Spypoint

Spypoint Cell Link har en SIM-lås. Enheten kan derfor kun brukes med det medfølgende SIM-kortet. Drift med SIM-kort fra andre leverandører er ikke mulig. En annen fordel er at med Cell Link kan du også benytte "Buck Tracker" og bruke dataplanene til Spypoint. Du kan også administrere kameraene dine via SPYPOINT-appen.

Takket være LTE-tilkoblingen er CELL-LINK fremtidssikker og pålitelig.

NB! Det medfølgende SIM-kortet har ingenting med din telefons SIM-kort eller valg av mobilabonnement og du skal derfor ikke bytte SIM-kortet i kamera når du selv bytter SIM-kort.

 

Cell Link er lett å koble til viltkamera

Spypoint Cell Link kobles til ditt viltkamera ved hjelp av en datakabel mellom Cell-Link og kortleseren i viltkameraet ditt. Koble datakabelen til SD-kortsporet på kameraet, før kabelen til bunnen av kameraet og lukk dekselet. Den fleksible, gummierte kabelen er designet for å lukkes inne i kameradøren og opprettholde kameraets værbestandighet. Koble deretter den andre enden av kabelen til Spypoint Cell Link og installer den over kameraet.

 

Spypoint-appen

Velg innstillinger for viltkameraet i Spypoint-appen slik at det passer ditt bruksområde, din jakt og årstiden du skal overvåke jaktområdet. Appen har muligheter til å forenkle den daglige bruken med enkle snarveier. Appen lar deg motta Full-HD bilder rett i appen din, uten at du må reise til der kamera står for å hente ut bildene. Da vet du til enhver tid hva som sniker seg rundt kamera, uten å skremme dyrene bort unødvendig. 

 

Bildeoverføringer og avanserte innstillinger

Overføringer og avanserte innstillinger kan kun utføres via SPYPOINT EXPERIENCE og Spypoint appen. Vi gjør uttrykkelig oppmerksom på at SPYPOINT LINK-MICRO-S LTE har en SIM-lås. Kameraet kan derfor kun brukes med det medfølgende SIM-kortet. SIM-kort fra andre leverandører er ikke mulig å benytte.

 

Spypoint SIM-kort og abonnement

Spypoint kameraer med LTE/4G sender kommer med ferdig installert SIM-kort (bruker Telenor og Telia sine nett). Dette lar kameraet sende 100 bilder pr mnd og er helt gratis i bruk. Ønskes flere bilder pr. mnd kan dette bestilles av Spypoint og koster noen dollar i mpneden og lar deg bestille månedlig og årlig abonnement.

Bestill ønsket abonnement på siden til Spypoint her.

 

Hva er LTE/4G

LTE står for Long-Term Evolution og LTE-teknologien brukes i 4G-nettet der telefoner kobler seg opp og kan teoretisk laste ned 100Mbps og laste opp inntil 50 Mbps, altså tilnærmet hastigheten mange har hjemme. LTE er vidreutviklet fra GSM og UMTS mobilnettene som kalles 2G og 3G, siden LTE er etterfølgeren kalles den ofte 4G. LT#/4G brukes utelukkende for datatrafikk.

 

LTE og 4G brukes i stor grad av produkter med IoT, altså Internet of Things. Dette er maskiner, utstyr, sensorer og ikke minst viltkameraer som kun skal sende og motta datatrafikk i form av oppdateringer og datafiler.

 

Detaljer om Spypoint Cell-Link

 

MOBIL

Overførngsstandard LTE/4G
SIM-kort med SIM-lås Forhåndsaktivert og inkludert
Bildeoverføring Ja
Cell-Link komfigurasjon Gjøres i Spypoint appen

 

MINNE/STRØM

Minnekort Micro-SD opp til 32GB (ikke inkludert)
Strømforsyning 8 x AA batterier (ikke inkludert)
Alternativ strømkilde LIT-10 batteripakke (ikke inkludert)
Ekstern strømkilde 12V tilkobling (fritidsbatteri medfølger ikke)

 

Inkludert i pakken

 • Spypoint Cell-Link
 • Datakabel (USB i Cell-Link til standard SD i ditt viltkamera)
 • Hurtigstartveiledning
 • SIM-kort
 • Stropp for montering/feste

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support