441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501 441501

Spypoint Link Micro S LTE

Viltkamera med solcellepanel og 4G

Varenr: 248873
3 699,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Spypoint Link-Micro-S-LTE er et 4G viltkamera som tar bilder med 10MP oppløsning og som har integrert solcellepanel og oppladbart litium batteripakke for å levere den mest effektive strømløsningsteknologien til den allerede plassbesparende LINK-MICRO-designen. Spar plass, tid og penger med det minste solcellekameraet som er tilgjengelig

 

 • Integrert solcellepanel
 • Oppladbare litiumbatteripakken
 • Spar tid og penger
 • Mobildekning for å følge med hjemmefra
 • Kompakt design
 • Reduserer menneskelig påvirkning
 • Brukervennlig
 • 10 megapiksler
 • Opptil 24 meter blitsrekkevidde
 • Opptil 24 meter deteksjonsrekkevidde
 • 0,4 sekunder utløserhastighet
 • LTE/4G bildeoverføring

 

Integrert solcellepanel

Link Micro-S-LTE har den integrerte solcellepanelteknologien til Spypoint på Micro-viltkamera serien. Det integrerte solcellepanelet lader de medfølgende LIT-10 batteriet.

 

Spar tid og penger

Batterier er ikke billige, men den oppladbare litiumbatteripakken LIT-10 som følger med Spypoint Link Micro S-LTE kan spare ikke bare utgifter til batterier, men også tid og penger brukt på å reise for å skifte de batteriene. Litiumbatteriet og solcellepanelet setter en ny standard for batterilevetid, og sparer jegeren tusenvis av kroner i batterier og ikke minst tid og kostnad for å sjekke viltkameraet.

 

Oppladbar litium batteripakke

Solcellepanelet lader opp den medfølgende oppladbare litium batteripakken slik at du ikke bruker penger på masse batterier og du slipper å sjekke viltkameraet like jevnlig. LIT-10-batteripakken erstatter det konvensjonelle batterirommet i MICRO-familien og kan drives eller lades av solcellepanelet eller med den vedlagte ladekabelen.

 

Strømforsyning

LINK-MICRO-S LTE fungerer med LIT-10-batteripakken eller med et 12V-batteri. Pass på at batteriet er satt inn riktig i batterirommet, ellers kan kameraet bli skadet.

 

Reduserer menneskelig påvirkning

Ingenting påvirker viltet mer når du jakter mer enn menneskelig aktivitet. Hvis du benytter viltkamera med mobiltelefon teknologi, kan du gjøre mindre påvirkning i jaktområdenen og dermed redusere stresset på dyrene der før du skal jakte.

 

Følge med hjemmefra

Spypoint har den ultimate mobile viltkamera-løsningen for den moderne jegeren som vil følge med på jaktterrenget gjennom året. Spypoint gir deg de avanserte verktøyene som hjelper deg å analysere informasjon for å etablere mønstre og en plan for å lykkes på neste jakt.

 

Brukervennlig

Spypoint Link-Micro S-LTE tilbyr den perfekte balansen mellom mobilteknologi og et enkelt oppsett uten kompliserte funksjoner. Denne kombinasjonen setter de fleste jegere stor pris på, men ogsp gadget nerdene som får funksjoner de vil ha, men i enkelt oppsett

 

Spypoint-appen

Velg innstillinger for viltkameraet i Spypoint-appen slik at det passer ditt bruksområde, din jakt og årstiden du skal overvåke jaktområdet. Appen har muligheter til å forenkle den daglige bruken med enkle snarveier. Appen lar deg motta Full-HD bilder rett i appen din, uten at du må reise til der kamera står for å hente ut bildene. Da vet du til enhver tid hva som sniker seg rundt kamera, uten å skremme dyrene bort unødvendig. 

 

Kompakt størrelse

Link-Micro S LTE har en kompakt og diskré størrelse, selv med solcellepanel, noe som gjør det lett å plassere uten å bli oppdaget dyrene du skal observere.

 

SD-kort

LINK-MICRO-S LTE fungerer kun med micro SD-kort. Bruk et micro SD-kort med en kapasitet på mellom 2 og 32 GB. Pass på at du bare bruker klasse 10 minnekort og formater minnekortene før første gangs bruk.

 

Status LED-lys

Under signalsøket blinker status-LED-en grønt kontinuerlig. Når LINK-MICRO-S LTE har funnet et signal, indikerer den dette ved hjelp av status-LED (grønn = veldig godt signal; oransje = tilstrekkelig signal; rød = veldig dårlig/intet signal). Høyre LED over linsen vil nå blinke i 30 sekunder. Hvis kameraet har tatt et bilde, vil statuslampen være permanent oransje under overføring.

 

Produktstøtte

For manualer, opplæring og feilsøking anbefales Spypoint sine supportside med nyttige guider https://spypoint.info/en/support-2/product-support/link-micro-s-lte-support/

 

Bildeoverføringer og avanserte innstillinger

Overføringer og avanserte innstillinger kan kun utføres via SPYPOINT EXPERIENCE og Spypoint appen. Vi gjør uttrykkelig oppmerksom på at SPYPOINT LINK-MICRO-S LTE har en SIM-lås. Kameraet kan derfor kun brukes med det medfølgende SIM-kortet. SIM-kort fra andre leverandører er ikke mulig å benytte.

 

Spypoint SIM-kort og abonnement

Spypoint kameraer med LTE/4G sender kommer med ferdig installert SIM-kort (bruker Telenor og Telia sine nett). Dette lar kameraet sende 100 bilder pr mnd og er helt gratis i bruk. Ønskes flere bilder pr. mnd kan dette bestilles av Spypoint og koster noen dollar i mpneden og lar deg bestille månedlig og årlig abonnement.

NB! Det medfølgende SIM-kortet har ingenting med din telefons SIM-kort eller valg av mobilabonnement og du skal derfor ikke bytte SIM-kortet i kamera når du selv bytter SIM-kort.

Bestill ønsket abonnement på siden til Spypoint her.

 

Hva er LTE/4G

LTE står for Long-Term Evolution og LTE-teknologien brukes i 4G-nettet der telefoner kobler seg opp og kan teoretisk laste ned 100Mbps og laste opp inntil 50 Mbps, altså tilnærmet hastigheten mange har hjemme. LTE er vidreutviklet fra GSM og UMTS mobilnettene som kalles 2G og 3G, siden LTE er etterfølgeren kalles den ofte 4G. LT#/4G brukes utelukkende for datatrafikk.

LTE og 4G brukes i stor grad av produkter med IoT, altså Internet of Things. Dette er maskiner, utstyr, sensorer og ikke minst viltkameraer som kun skal sende og motta datatrafikk i form av oppdateringer og datafiler.

 

Innhold i pakken

 • Spypoint Link Micro S LTE 4G viltkamera
 • USB ladekabel
 • Hurtigstartveiledning
 • SIM-kort (gratis 100 bilder i måneden og muligheter for Spypoint abonnement).
 • Stropp for feste til trær og stolper
 • LIT-10 batteripakke

 

 Teknisk detaljer


MOBIL
Overførings standard LTE/4G
SIM kort Forhåndsaktivert inkludert
Bildeoverføring JA
Kamera konfigurering over mobil Ja, Via Spypoint appen

FOTO
Kontinutetsmodus Ja
Multi-bilder Opptil 2 bilder pr tagning
Bildestempel Dato, tid, månefase og temepratur (°C/°F) 
Foto type Fargebilder på dagtid
Infrarøde på natt
Utløserhastighet 0,4 sekunder
Blitsrekkevidde Opp til 24 meter
Antall LED 4 Power LEDs
Oppløsning (Megapixel) 10 MP

MINNE/STRØM
Minnekort Micro SD (ikke inkludert) opp til 32GB
Strømkilde Solcellepanel og LIT-10 litium batteripakke
Ekstern strømkilde 12V tilkobling til ekstern strøm/batteri

ANNEN INFO
Deteksjonsrekkevidde Opp til 24 meter
Deteksjons sensor 5-sone sensor (PIR)
Timeplan 7 dager
Feste Standard 1/4" tripod skruefeste eller med stropper
Størrelse (LxBxH) 7,9cm x 5,6cm x 16,6 cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support