632181

Shimano STC Baitcast 7' 14-42g

Flerdelt

Varenr: 260592
1 999,-
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

STC Fast er et flott tillegg til den populære S.T.C-serien. Enkel å transportere, den raske aksjonen matcher moderne stenger.

 

Alle modeller pakkes ned i en kompakt beskyttelsesveske for enkel transport. De spesielle Nanosheet Carbon brukes i utformingen av STC Fast gir alle modellene responsive raske handlinger. Og som du forventer, kaster de ikke bare utmerket, de gir også slukene dine utmerket liv og aksjon, spesielt når du bruker softbaits. Utstyrt med et moderne delt grep EVA-håndtak og Shimano Hardlight stangringer, skiller disse stengene seg virkelig ut fra mengden, og når de er montert, kan de ikke skilles fra en tradisjonell 2-delt design. I bruk er de oppsiktsvekkende.

 

Du vil bli imponert over nøyaktigheten de gir når du kaster, og med et raskt rykk kan du få hvilke som heldst sluk til å få liv og bevegelse Baitcasting-modellene er tilgjengelige i Medium Heavy og Extra X Heavy handlinger for å fiske crankbaits til maksimal effekt. Alle modellene kommer med en beskyttende bæreveske av høy kvalitet for enkel transport.

 

  • Nano Sheet

 

Nano Sheet

Shimano Nano karbon er en teknologi som brukes til å bygge stangemner som i gjennomsnitt er 35 % sterkere og 15 % lettere enn et konvensjonelt stangemne. Hjertet til et Nano stangemne er laget av et Nano karbonark. Dette arket har en spesiell vev som gjør det mulig å bruke en liten mengde resin som spres til svært små (nano) partikler gjennom hele arket. Dette skaper letthet, styrke og respons i blanken.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support