631217 631217 631217 631217 631217

Shimano Calcutta Conquest MD 301 XG

Den ultimate baitcasting snella

Varenr: 260351
5 399,-
-+
2 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Calcutta Conquest MD er den ultimate runde baitcastingsnellen for tyngre fiske. Conquest MD er bygget med det formål å kjempe mot store predatorer. Perfekt til laksefiske med sluk og spinner eller på storgjeddejakt med større shads.

 

Tiden er inne for å begynne å drømme stort. Hvis du leter etter en snelle for å takle predatorene, leter du etter kraft, og mye av det. Du trenger en snelle som er bygget for å sveive store sluker og bekjempe store fisker trygt. Calcutta Conquest MD er bygget med det formål å jakte og temme kjemper som store gjedder. Det er et verk av teknologisk perfeksjon og vakkert laget av lettvektsaluminium.

 

Når du kroker monsteret, kan du være trygg på at Calcutta Conquest MD ikke vil svikte deg, selv etter mange år med mye bruk. Hvis du liker trolling, kommer du til å elske den spennende bremselyden. Når kampen er i gang, vet du det. Hvis du er mer interessert i å kaste store og tunge sluker, har den nye Calcutta Conquest MD SVS MD TUNE bremsesystem med en hendig ekstern skive for en rask og presis finjustering til typen sluk du bruker. I tillegg trenger du en snelle som tåler den store belastningen over tid. Spesielt svært motstandsdyktige versjoner som overdimensjonerte deepdive crankbaits og spinner baits er ikke noe problem for Calcutta Conquest MD.

 

Den bemerkelsesverdige sveiveytelsen kommer fra den ultrastive HAGANE-kroppen, kombinert med noen av de mest avanserte girene Shimano produserer, inkludert MicroModule, InfinityDrive og Silent Tune. Du vil bli overrasket over hvor mye dreiemoment Calcutta Conquest MD produserer når det jobbes hardt. Det er en arbeidshest som vil hjelpe deg å trekke frem den nye rekorden du har lett etter. Når du kjemper mot en stor fisk, er en annen viktig del av snellen er bremsen. Stjernebremsen med karbon skiver gir holdbarhet når du kjemper mot de villeste uforutsigbare predatorene.

 

 • Hagane
 • Micromodule
 • InfinityDrive
 • Silent Tune
 • Hagane Body
 • X Protect
 • Silent Tune
 • S Compact Body
 • Cross Carbon Drag
 • Exciting Drag Sound
 • S3D
 • S A-RB

 

 

Forbedret mikromodulgiring, noe som gjør oppspolingen ekstremt jevn.

  

Kontakttypen triplelip-strukturen er introdusert til rulleclutchen, dreiepunktet for vannmotstand. I denne strukturen hindrer den første leppen vann i å komme inn gjennom rommet mellom rotoren og kroppen. I tillegg motstår spesialfettet mellom andre og tredje leppe der det kommer i kontakt med rotorkragen som er plassert på den øvre delen av rulleclutchen, ikke bare vann fra å komme inn, men minimerer også friksjonsmotstanden. Uten å sette den "silkemyke rotasjonskapasiteten" i fare, har STELLA SWs vitale funksjon, eksepsjonell vannmotstand, blitt oppnådd for å motstå bølgeskvulp og sprut.

  

Shimano S ARB lagre er høykorrosjonsbestandige ARB-kulelagre med et ekstra skjold for forbedret beskyttelse mot sand, salt eller støv.

 

HAGANE er et Shimano snelle designkonsept laget for å tåle kontinuerlig bruk og ekstrem misbruk. HAGANE er en innovasjon med innebygd seighet og holdbarhet som fungerer sammen med Shimanos presisjonsteknikk. HAGANE er for alle sportsfiskere.

 

HAGANE Body er en snelle kropp av metall med høy stivhet. Kroppens stivhet og slagmotstand eliminerer praktisk talt muligheten for at snelle kan bøyes i kroppen mens du slåss mot en fisk. Resultatet forvandler fiskerens handlinger direkte til sveivekraft.

 

INFINITYDRIVE teknologi er en avansert struktur som gir lavere friksjon og lettere insveiving. Pinjonghjulet støttes av spoleakselen i stedet for pinjonggirets lager på spolesiden. Rotasjonsmotstanden til girseksjonen er redusert uten at det går på bekostning av styrken til giret.

 

SILENTTUNE Ved å bruke lett trykk på lageret som holder spolen, reduserer SilentTune vibrasjonen av lageret under høyhastighetsrotasjon. Dette forbedrer stillheten mens du kaster og stigningen av spolens rotasjon blir enda jevnere.

 

S-Compact Body gir den komfortable "håndflate" kroppen ved å gjøre håndflatesiden sideplaten mindre enn håndtakets sideplate.

 

CROSS CARBON DRAG gir jevn frigjøring og holdbarhet.

 

EXCITING DRAG SOUND teknologi muliggjør knarr (Bremselyd) på en baitcasting-snelle.

 

S3D SPOOL fører til betydelig redusert spolevibrasjon. Dette skaper en jevn følelse ved kasting.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support