Salget er dessverre slutt for denne gang

Men frykt ikke. Black Friday er tilbake i 2024!

 

 

Skitt Fiske har feiret Black Friday hvert eneste år siden 2012 og dette har fra starten av vært årets største handledag for oss og våre kjære kunder


Med store rabatter, konkurranser, livesendinger, timessalg og webinarer, er det mange som sikrer seg det de trenger for å utøve sin favoritt hobby innen jakt, fiske og friluftsliv. En god del tar også unna sine gaveinnkjøp for både bursdager og julegaver når først rabattene er så mange.

Faste regler gjelder som alltid ved Black Week

  • Alle tilbud og priser gjelder både i nettbutikken og i den fysiske butikken i Sandefjord, slik det er hver dag hele året ellers.
  • Dersom varen er utsolgt forsvinner muligheten til å bestille varen
  • Det kan være begrenset antall tilgjengelig på enkelte varer.
  • Som vanlig er det første kunde som bestiller produktet og fullfører ordren som får varene. Å ha produktene bare liggende i handlevognen er ikke det samme som et kjøp og reserverer ingen produkter.

 

Hvilke tilbud kommer på neste Black Week?

De aller fleste kategorier kommer på tilbud i en eller annen form og rabatt. 

Når er neste Black Week på Skitt Fiske?

Black Friday har varierende dato fra år til år. Selve Black Friday har alltid dato den første fredagen etter Thanksgiving. og Black Week er alltid den uken fredagen faller på.

 

De mest solgte kategoriene under tidligere års Black Week har vært:

 

 

Skitt Fiske har som sagt arrangert Black Friday siden 2012 med crazy rabatter, livesendinger og konkurranser. Denne dagen er gjennom årenes løp blitt utvidet til en hel uke med Black Week.  I tillegg skyver vi fenomenet Cyber Monday som en god avslutning på hele Black Week feiringen.

 

Les mer om vår feiring av Black Friday, samt historien og opphavet til begrepet Black Friday på bloggen vår