390679 390679

Orvis Guide Sling Pack

Ekstra stor utgave av Sling Pack

Varenr: 232010
1 999,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Stor Sling Pack som lar deg ta med et godt utvalg utstyr og tilbehør på fluefisketuren. Oppgradert versjon av Orvis’ populære Guide Sling Pack, fremdeles med fokus på kvalitet i hver detalj.

Skal henge på venstre side slik at den ikke forstyrrer kastearmen (for høyrehendte). Justerbare stropper. Stort hovedrom med plass til mye, her kan du bl.a. få plass til både lett regntøy, termos, matboks, store fluebokser og alt annet du trenger av tilbehør for en dag ved elva. Innvendig er det også sikkerhetslomme med glidelås og flere mindre nettinglommer i stretch, slik at det er lett å holde orden på utstyret. Innvendig feste til Orvis’ vanntette pose (posen følger ikke med). Den utvendige lomma har også glidelås, pluss smarte fester for mindre verktøy. D-ring på baksiden for feste av håv. En av Sling Packens mange geniale løsninger, er en “tippetstasjon” som henger på utsiden av veska. Denne sikrer enkel og kjapp tilgang til spolene. Under veska er det plass til en drikkeflaske.

Utvendige materialer: 100 % resirkulert CORDURA® ECO 600 denier polyester med noen TPU-belagte felt. Fôr: 100 % resirkulert 200 denier polyester.

Volum: 18 l.
Vekt: 800 gram.
Størrelse: ca. 47 x 32 x 19 cm.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support