329690 329690

Magic Vac Flaskekorker á 2stk

Varenr: 211836
95,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Magic Vac Bootle Cap er smarte flaskekorker for å vakuumere forskjellige flasker som åpnede vinflasker og oljeflasker m.m.

 

Vakuumeringskorker er helt perfekt for å øke holdbarheten på drikke som ødelegges av oksygen, såkalt oksidering. F.eks. ødelegges enkelte viner raskt når man har drukkes et glass eller to av flasken og den står åpen. Da oksiderer vinen. Det vil det hjelpe på holdbarheten å suge så mye oksygen ut av flasken som mulig. Det samme gjelder flasker som inneholder olje. Oksygen vil også gjøre at oljen blir harsk over tid, fjerner du så mye oksygen som mulig vil olje holde seg bedre enda lenger.

 

Passer for de eller fleste flytende vesker som ødelegges av oksygen vil det hjelpe å bruke vakuumkorker på flaskene. Noe som også går igjen er at møkke flasker og mørk oppbevaring også er viktig for et så optimalt resultat som mulig.

 

PS. Kan ikke brukes på drikke med kullsyre og anbefalt brukt på glassflasker. Myke plastflasker vil klappe sammen og innholdet suges ut.

 

 

Passer til

Alle Magic Vac vakuummaskiner som har tilkobling for ekstern slange (som også brukes til vakuumbokser).

 

 

NB! Denne vakuumslangen er enten lagret under selve Magic Vac maskinen din eller i lokket på maskinen (avhengig av modell). Vakuumslangen kan også kjøpes separat dersom du trenger flere (kjøpes separat).

 

Inneholder

2 x vakuumkorker

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support