437947 437947 437947 437947 437947

Härkila Saxnäs GTX Women Mid brown 39

Kvalitetsstøvler i lær til dame

Varenr: 247691
3 199,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Härkila Saxnäs GTX Women-støvlene er et par lekre kvalitetsstøvler i lær til dame. Støvlene egner seg spesielt godt til jakt og fotturer i fjellet og annet ulendt terreng. Selv om de er laget av lær, er de overraskende lette og gir suveren komfort.

 

  • 6-tommers skaft
  • Nubuckskinn
  • Ny gummisåle fra Vibram
  • Yttersåle med godt grep
  • Mellomsåle med to densiteter
  • Sølebeskyttelse hele veien rundt foten

 

Den stive sålen gir deg den støtten du trenger når du går i ulendt terreng. Støvlene har en gjennomtestet, vanntett GORE-TEX-membran og er utviklet og produsert i Europa med en kvalitet vi trygt kan gå god for. Slik tilfellet er med alle våre sko og støvler, leveres de derfor med to års garanti i tilfelle du, mot formodning, skulle finne material- eller funksjonsfeil.

 

Saxnäs GTX Women-støvlene er et par solide, slitesterke støvler som, til tross for at de er laget av lær, bare veier rundt 580 gram per støvel. De har et mellomhøyt skaft på 6 tommer / 15 cm og en lest som er utviklet spesielt for kvinner. Støvlene er med andre ord spesiallaget for kvinners føtter og ikke bare en herremodell i mindre utgave. Saxnäs GTX Women-støvlene er utstyrt med en vanntett GORE-TEX Sierra-membran.

 

Under produksjon tester vi samtlige støvelmembraner i vannbad for å forsikre oss om at de er vanntette. For å være helt trygge på at membranen holder optimal kvalitet, tar vi i tillegg stikkprøver i form av en halvtimes sentrifugetest på 5 prosent av den samlede støvelproduksjonen.

 

Overdelen er laget av nubuckskinn, og de stive Vibram®-kvalitetssålene gir deg den støtten du trenger på fjellet eller i steinurer. En støtdempende mellomsåle gjør støvlene behagelige å gå langt i, selv i svært ulendt terreng. Støvlene er forsterket med et ekstra slitesterkt materiale hele veien rundt, over sålen.

 

Type av aktivitet

Friluftsliv/Outdoor, Hundetrening/Sikkerhet, Drivjakt, Smygjagt

 

Materialer

Vekt: 580 g 1/2 par størrelse 38

Lest: Ny damelest med bred passform

Fotseng: Ny støpt fotseng som gir støtte til foten og sikrer topp komfort

Overdel: Nubuckskinn

 

Teknologi

Fôr: GORE-TEX performance comfort

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support