437887 437887 437887

Härkila Forest Hunter Hi GTX Dk Brown 41

Høye og slitesterk jaktstøvler i lær

Varenr: 247671
2 399,-Kampanjepris
3 999,-Ordinær pris
FargevariantDark Brown
Vis varianter som liste
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Härkila Forest Hunter High GTX-støvlene er et par høye og svært robuste kvalitetsstøvler i lær med forsterkede sømmer. De er overraskende lette og har halvstive såler som gir god støtte og suveren komfort.

 

  • Nubuckskinn
  • Ny gummisåle fra Vibram
  • Yttersåle med godt grep
  • Mellomsåle med to densiteter
  • Forsterket hæl og tå
  • 10-tommers skaft

 

Støvlene har en gjennomtestet, vanntett GORE-TEX-membran, og det høye skaftet betyr at du uten problemer kan bruke dem i myrområder eller når du skal krysse en større bekk. Støvlene er utviklet og produsert i Europa med en kvalitet vi trygt kan gå god for. Slik tilfellet er med alle våre sko og støvler, leveres de derfor med to års garanti i tilfelle du, mot formodning, skulle finne material- eller funksjonsfeil.

 

Til tross for at de høye Forest Hunter High GTX-støvlene er laget av lær, veier de bare rundt 780 gram per støvel. De har et høyt skaft på 10 tommer / 25 cm og en litt bred lest. Da vi utviklet støvlene, la vi inn litt ekstra plass rundt tærne. Det gir ikke bare god komfort, men er også praktisk når det er kaldt, siden det gir bedre bevegelsesrom for tærne, selv om du har på deg tykke sokker.

 

Forest Hunter High GTX-støvlene er utstyrt med en vanntett GORE-TEX MS Advanced recycled-membran. Under produksjon tester vi samtlige støvelmembraner i vannbad for å forsikre oss om at de er vanntette. For å være helt trygge på at membranen holder optimal kvalitet, tar vi i tillegg stikkprøver i form av en halvtimes sentrifugetest på 5 prosent av den samlede støvelproduksjonen.

 

Støvlenes overdel er laget av nubuckskinn, og halvstive kvalitetssåler fra Vibram® sikrer godt feste mot underlaget. En støtdempende mellomsåle gjør støvlene behagelige å gå langt i, selv i svært ulendt terreng.

 

Selv om støvlene er svært robuste, har de flekspunkter foran og på hælen som gir ypperlig gåkomfort. Tå- og hælpartiet, der slitasjen gjerne er størst, er forsterket med et ekstra slitesterkt materiale.

 

Type av aktivitet

Fuglejakt, Hundetrening/Sikkerhet, Drivjakt, Jakttårn, Smygjagt

 

Materialer

Vekt: 780 g 1/2 par størrelse 43

Lest: Ny lest med bred passform

Fotseng: Ny støpt fotseng som gir støtte til foten og sikrer topp komfort

Overdel: Nubuckskinn

 

Teknologi

Fôr: GORE-TEX Performance comfort

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support