389244 389244 389244 389244 389244 389244 389244 389244 389244

Haix NATURE One GTX Ws 36/ 3,5

Lett og pustende tur- og fjellstøvel

Varenr: 231535
1 457,-Kampanjepris
4 199,-Ordinær pris
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Damemodellen Haix Nature ONE GTX fra Haix er en meget lett og godt pustende tursko i Gore-Tex og nubuck skinn. Med sin høyde gir skoen god beskyttelse rundt ankler og nedre legg. Lett og myk såle for maksimalt godt grep på et variert underlag. Gore-Tex Performance & Laminate 4-lags membran holder deg tørr på føttene og gir god ventilasjon. Skoen er med andre ord like godt egnet som en tursko i fjell, skog og mark.

 

  • Kontinuerlig gummikant rundt hele støvelen
  • Lettvekt
  • Gummibeskyttelse rundt tå & hæl
  • Anti-skli Vibramsåle
  • Vanntett og pustende med 3-lags GoreTex Performance & Laminate
  • Passende for fjell, jakt og postering

 

 

Vanntett takket være Gore-Tex 

Haix Nature ONE GTX fra Haix er en meget lett og godt pustende tursko i Gore-Tex og nubuck skinn. Med sin høyde gir skoen god beskyttelse rundt ankler og nedre legg. Lett og myk såle for maksimalt godt grep på et variert underlag.

 

Du holder deg tørr og har en komfortabel fot takket være Gore-Tex Performance & Laminate som er en ekstremt pustende 3-lags membran som holder deg tørr på føttene og gir god ventilasjon. Skoen er med andre ord like godt egnet som en tursko i fjell, skog og mark.

Haix Gore-Tex
 

Øvre materiale

Haix Nature One GTX har hydrofobt, pustende nubukskinn (4,0 mg/cm²/t) som er 2,6-2,8 mm tykt.

 

Indre fôr

Innvendig fôr i skoene er av GORE-TEX® 3-lags membran som er både vanntett og pustende. Svært slitesterkt fôr med fleecemellomlag og optimert klimakomfort for alle årstider og hard bruk.

 

Innersåle i plast/fleece

Innersålen er både fuktabsorberende, anti-torsjonsdesign for enestående stabilitet som motvirker vridning av sålen, noe som reduserer punkttrykk fra steiner og kvister m.m.

 

Fotseng

Fotsengen er komfortabel, støtabsorberende, fukttransporterende og antibakteriell som motvirker bakteriedannelse og lukt. Separat hælkopp sørger for optimal demping og fotføring.

 

Ekstra godt grep med Vibram såle

Vibramsålen har optimal gummiblanding og med mønster som passer for både vei, gate og terrenget du går i. Sålen er både slitesterk og sklisikker med stor trekkraft med sin store kontaktflate og overlegen bøyekomfort (torsjonsbestandig). Olje- og bensinmotstand og sålen etterlater ikke merker på gulv (såklalt non-marking såle). Utmerket kulde/ varmeisolasjon. I samsvar med EN ISO 20347: 2012.

Haix Vibram såle

 

HAIX® Vario Wide Fit System

Skobredden kan varieres individuelt med 3 forskjellige innleggssåler. Skoen leveres med en rød innersåle (medium). En gul innersåle (bred) og blå innersåle (smal) som begge kan bestilles separat som tilbehør.

 

HAIX® klimasystem

HAIX® Climate-systemet bruker gåbevegelsen, som sørger for luftsirkulasjon ved hvert trinn, da varm og fuktig luft slippes ut gjennom Micro-Dry-fôret og ventilasjonshullene på toppen av støvelen.

 

Andre egenskaper

Veldig god varme- og kuldeisolasjon, gummi-sidevegg for bedre holdbarhet, beskyttelse mot steiner, pigger, etc. Festekroker for skolisser og mulighet til å skifte til andre skolisser.

Haix gummikant Haix demping 

 

Mål og størrelser

Vekt 850 gram pr sko

Høyde: 19 cm

Kommer i størrelser: 36-41

Tykkelse på Nubuck: 2,6-2,8 mm

 

 

Egenskaper

Materiale overdel: Nubuk lær

Farger. Brun/grønn

Vanntetthet: Vanntett 3-lags Gore-Tex® Performance & Laminate

Innersåle: Antibakteriel med "Airflow"

Midtsåle: Lightweight PU

Yttersåle: Gummiblanding Anti-slip Haix-016

Snøre-system: Klassisk lisse

 

Lett og pustende tursko

Haix Nature ONE GTX fra Haix er en meget lett og godt pustende tursko i Gore-Tex og nubuck skinn. Med sin høyde gir skoen god beskyttelse rundt ankler og nedre legg. Lett og myk såle for maksimalt godt grep på et variert underlag. Gore-Tex Performance & Laminate 3-lags membran holder deg tørr på føttene og gir god ventilasjon. Skoen er med andre ord like godt egnet som en tursko i fjell, skog og mark.

 

Haix pustende

 

 

Se vår Unboxing video av Haix Nature

 

Produsert i Europa - Garantert

HAIX produserer 100% av produktene sine i Europa. Det er her råvarene våre kommer fra, både læret, sålene og hver eneste del av skoene. De to fabrikkene i Tyskland og Kroatia er blant de mest moderne skoproduksjonsanleggene i verden.

 

Å montere sålen og overdelen i Europa kvalifiserer for merket “Made in Europe”. Det spiller ingen rolle hvor de to komponentene kom fra opprinnelig. Faktisk er det ikke løgn - men det er heller ikke ærlig!

 

Hos HAIX jobber de for at merket "Made in Europe" skal brukes på den ærlige måten. Hos HAIX betyr det at råvarene utelukkende kommer fra Europa, produksjonen utføres kun i Europa og det uten unntak.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support