139324 139324 139324 139324

Gerber Moment Sheath Folder

Foldekniv, Bladlengde 9cm, Vekt 159g

Varenr: 155228
489,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
Gerber Moment Folder Drop Point Sheath
Livstidsgaranti
 
 
Når det kommer til allsidighet og enkel å bære, er en foldekniv både praktisk og fullt i stand til å gjennomføre preping av vilt og de ulike behovene man har med en kniv på jakttur. Gerber Moment Large foldekniv er en utilitaristisk verktøy for oppgaver store og små. Fra skinning til partering, er den 3,5-tommers glatte eggen designet for jevn kutting og det støpte gummihåndtaket er designet for maksimal komfort og en trygg grep.
 
Gummiert håndtak ligger godt i hånden 
Tilbakemeldinger fra jegere om prefererte grep på jaktkniver har gitt Gerber Moment designet på håndtaket for å være innbydende og ergonomisk å holde i. Kombinert med sin teksturert gummi overflate, er kniven umiddelbart kjent i hånden, og gir trygghet for skyve og dra når man preparerer felt vilt, for ikke å nevne generelle jobber i jaktleiren. Gerbers tiår med erfaring i å bygge kniver vises gjennom detaljene som en velplassert fingerstopper, tommelens plassering på ryggraden og et godt håndtak.
 
Bæres også til hverdags
En klar fordel med denne kniven det 3,5-tommers bladet og den sammenleggbare designen. For det første er det en dyktig jaktkniv. Men det er en jaktkniv som er praktisk egnet til hverdags bruk. Den sammenleggbare design er lett å bære på et belte eller i nylon sliren. Fra enkel kvessing til karbonstålets holdbarhet, er knivbladet like praktisk som det er robust.
 
 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support