643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332 643332

Garmin Tactix 7 Pro Ballistics Edition

Rå taktisk GPS multisportsklokke

Varenr: 263379
18 849,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 10 dager)
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Garmin Tactix 7 Pro Ballistics Edition er en helt rå taktisk GPS multisportsklokke med Power Sapphire™-linse for solcellelading, tradisjonelle knapper, en berøringsskjerm og taktiske spesialfunksjoner samt en innebygd Applied Ballistics®-kalkulator, kart, musikk, avanserte treningsfunksjoner og mange andre spennende, nyttige og veldig smarte funksjoner.

 

 • Lad enheten ved hjelp av sollyset, så du kan bruke smartklokken så lenge som mulig.
 • Opptil 37 dagers batterilevetid1 i smartklokkemodus.
 • Robust konstruksjon med et premiumdesign som er laget i henhold til militære standarder (MIL-STD-810).
 • Med Applied Ballistics Elite™-programvaren kan du beregne løsninger for langdistanseskyting.
 • Når det blir mørkt, vil den innebygde LED-lommelykten holde deg i gang.
 • Naviger med multi-GNSS-satellittreferanse og utendørssensorer.

 

Batteri med solcellelading

Få opptil 37 dagers batterilevetid i smartklokkemodus med solcellelading aktivert1 – og opptil 122 timer i GPS-modus med solcellelading aktivert.

 

Kvalitetsdesign

Det robuste og sofistikerte designet har en stor 1,4? skjerm og er testet i henhold til amerikanske militære standarder (MIL-STD-810).

 

Berøringsskjerm og knapper

Klokken har tradisjonelle knappekontroller som fungerer i alle omgivelser, og et responsivt nytt berøringsskjermgrensesnitt for rask tilgang til valg og funksjoner.

 

 

Taktiske funksjoner

 

Applied Ballistics-programmvare

Beregn sikteløsninger for langdistanseskyting med en innebygd ballistikkalkulator.

 

AB Synapse-Garmin-app

Du kan enkelt opprette og sende egendefinerte ballistiske profiler til Garmin-enheten din. Du får også full tilgang til Applied Ballistics® Bullet-biblioteket som inneholder mer enn 1200 kuler med tilpassede mål.

 

Integrert grønn eller hvit lommelykt

En integrert multi-LED-lommelykt gir rask tilgang til en jevn lysstråle som kan veilede deg i dårlige lysforhold.

 

Kompabilitet med nattbriller

Bytt enkelt mellom dag- og kveldstidvisning med en skjerm som kan leses av med nattbriller.

 

Stealth Mode

Stealth Mode stopper lagring og deling av GPS-posisjonen din og deaktiverer trådløs tilkobling og kommunikasjon – samtidig som klokken holdes operativ.

 

Kill Switch

Hvis man er bekymret for sikkerheten, kan hele enhetens brukerminne slettes med Kill Switch.

 

Jumpmaster-Modus

Denne funksjonen beregner punktet for utløsningen av fallskjermen din i henhold til militære retningslinjer og hjelper deg med å navigere til målet etter at du har hoppet.

 

Format for doble posisjoner

Du kan enkelt synkronisere posisjonen din med andre ved å se både UTM (Universal Transverse Mercator) og MGRS (Military Grid Reference System) på den samme skjermen.

 

Projiserte veipunkter

Angi og lagre eksterne geoposisjoner som kan brukes senere til navigasjon.

 

Integrering av Applied Ballistics-økosystem

Send omgivelsesdata fra en kompatibel værstasjon og avstander fra en kompatibel avstandsmåler til Applied Ballistics-kalkulatoren.

 

Jaktaktiviteter

Spor jaktaktiviteter, og marker jaktspesifikke veipunkter på klokken.

 

Direkte til navigasjon

Naviger direkte til en posisjon eller et veipunkt i den internasjonale aeronautiske databasen. Eller velg Nærmeste-funksjonen for å aktivere en rute til en flyplass i nærheten.

 

Værmeldinger

Få tilgang til værrapporter, inkludert NEXRAD-radarinformasjon, METAR-rapporter og TAF-rapporter, for å se vind, sikt, barometrisk trykk med mer2.


Outdoor Maps+

Abonner på Outdoor Maps+ for å laste ned premium kartinnhold, for eksempel satellittbilder og forbedrede TOPO-kart, direkte til klokken.

 

Tren smartere og hardere på et helt nytt nivå

 

Innebygde sportsapper

Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer.

 

HIIT-treningsøkter

Denne aktivitetsprofilen sporer de høyintensive intervalløktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinerte økter. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller og mer.

 

Daglig foreslått treningsøkt

Se hele uka med daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasses etter hver løpetur eller sykkeltur og samsvarer med ytelsen og restitusjonen din, i tillegg til løpene som kommer opp i Garmin Connect™-appkalenderen.

 

Visuell løpsberegning

Basert på løpshistorikken og den generelle formen din gir denne funksjonen deg et anslag over hva tempoet ditt kan være på distansen du vil løpe. Trenddata viser hvordan treningen din har innvirkning over tid.

 

Lengere fremme

Få oversiktlig informasjon om utvalgte POI-sjekkpunkter lenger fremme. Se ytelsesstatistikk, mellomtider og avstand/høyde – pluss et sammendrag av kommende viktige løypepunkter.

 

PacePro-teknologi

PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

 

Høydejustert Tempo

Ikke gå tom for energi før aktiviteten er over. Når du har konfigurert datafelter i løpeaktiviteten, kan du få en forståelse av hvordan du bør justere tempoet i varierende terreng slik at du kan yte i henhold til treningsprogrammet ditt.

 

Ytelsesmålinger

Vis avansert treningsstatistikk som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, kondisjonsberegning for terrengløp, restitusjonsrådgiver og mye annet3.

 

Real-Time Stamina

Bruk disse dataene om utholdenhet til å spore og administrere anstrengelsene dine – og unngå å bli overanstrengt på starten av løpe- eller sykkelturen.

 

Restitusjonsrådgiver

Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

 

MTB-dynamikk

Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

 

ClimbPro-funksjon

Bruk ClimbPro-klatreplanleggeren for å se sanntidsinformasjon i nedlastede løyper om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde samt nedstigning og flate partier.

 

Funksjoner for surferen

Gjør deg klar til å surfe på et par bølger. Denne tactix-klokken er kompatibel med Surfline Sessions™, som lager en video av hver bølge du surfer på foran et Surfline®-kamera4. Dermed kan du se dem senere med Surfline Sessions-abonnementet for å se hvordan det gikk.

 

Ski- og snøbrettkjøring utenfor løypene

Disse aktivitetsprofilene skiller nå automatisk mellom stigning og nedstigning. Du kan trykke på start på den første turen og la smartklokken spore hele dagen.

 

Langrennsstatistikk

Når klokken er parkoblet med HRM-Pro™-pulsbelte (selges separat), kan de gi deg informasjon om langrennsøktenes faktiske treningsbelastning.

 

Løpswidget

Gjør deg klar for neste løp med treningstips, daglige personlige forslag til treningsøkter og prognoser for fullføringstid basert på løpsdetaljer, vær og ytelse

 

Treningsstatus

Ved hjelp av nye indikatorer som pulsvariasjonsstatus, nylig treningshistorikk og ytelse, får du et enkelt innblikk i din samlede innsats — og vet om du trener produktivt, på toppnivå eller anstrengt.

 

Treningsevne

Fra det øyeblikket du våkner, får du en poengsum basert på søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning med mer, slik at du kan avgjøre om det er en god dag å trene hardt – eller ta det rolig.

 

Pulsvariasjonsstatus

Få en dypere forståelse av den generelle helsetilstanden din, trening og restitusjon gjennom pulsvariasjonen din, mens du sover, basert på teknologi utviklet av Firstbeat Analytics™-avdelingen vår.

 

Hånleddbastert løpswatt

Se hvor mye watt du bruker i løypen eller på veien, slik at du kan styre innsatsen og finjustere treningen din. Det kreves ikke noe ekstra tilbehør.

 

Funksjoner for alle eventyr

 

Satiq-teknologi

Multibånds-GNSS med SatIQ-teknologi sørger for den beste posisjonsnøyaktigheten overalt, samtidig som den optimaliserer enhetens batterilevetid.

 

NextFork-kartveilledning

Naviger på enkel måte i løypen med en rask oversikt. Se avstanden til neste løypekryss samt navnet på den kommende løypen.

 

ABC-sensorer

Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et elektronisk 3-akset kompass.

 

Golfbanekart

Få tilgang til CourseView-kart over mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, og få tilgang til målretting og PlaysLike-avstandsfunksjonen.

 

Skiview-kart

Kjør ned bakken med forhåndsinnlastede SkiView-kart, og se navn og vanskelighetsgrad på løypene på mer enn 2000 skianlegg over hele verden.

 

Internasjonale Topo-kart

Garmin tactix® 7 – Pro Ballistics Edition leveres med TopoActive-kart fra din region og gir deg kostnadsfri tilgang til å laste ned flere kart fra hele verden for å holde turene dine på riktig spor. Bruk den innebygde Wi-Fi®-tilkoblingen for enkelt å oppdatere kart og programvare uten å bruke en datamaskin.

 

Offentlige landomrpdegrenser

Den valgfrie visningen av offentlige landområdegrenser på topografiske kart hjelper deg med å vite at du drar i den retningen du skal.

 

Strømstyring

Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

 

Forstå kroppen din bedre med helsesporing hele døgnet

 

Pulsmåling på håndleddet

Optisk pulsteknologi måler aktivitetsintensiteten og pulsvariasjon for å beregne stressnivået ditt. Den sporer også under vann uten pulsbelte.

 

Morgenrapport

Få en oversikt over søvn, restitusjonstiden og treningsutsikter når du våkner – samt pulsvariasjonsstatus, treningsevne og værmeldinger. Tilpass rapporten din for å se ønskede data.

 

Jetlag-rådgivning

Minimer effekten av jetlag med veiledning om lyseksponering, søvn og trening neste gang du skal reise langt. Legg inn reiseinformasjonen i Garmin Connect™-smarttelefonappens kalender, og følg med på hvordan den biologiske klokken din justerer seg etter det nye reisemålet.

 

Pulsoksimetersensor

En pulsoksymetrisensor6 brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

 

Søvnpoeng og avansert søvnovervåkning

Få fullstendig oversikt over søvnstadiene dine – både lette, dype og REM. Vis alt på en egen widget som inneholder søvnpoengsummen din og annen informasjon.

 

Body Battery-energimåling

Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

 

Respirasjonssporing

Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

 

Health Snapshot-funksjon

Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls3, pulsvariasjon, pulsoksymetri6, respirasjon og stress. Deretter kan du dele denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon.

 

Hydreringssporing

Loggfør det daglige væskeinntaket som en påminnelse om å holde deg hydrert. Når det automatiske målet er aktivert, ser du til og med beregnet svettetap etter en aktivitet, og målet ditt justeres i forhold til dette.

 

Hold deg oppdatert mens du er på farten

 

Smartvarsler

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet.

 

Musikk-apper

Lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til strømmeapper fra kompatible tjenester, som Spotify, Deezer og Amazon Music, og lytt til dem via hodetelefoner med Bluetooth®-teknologi.

 

Kontaktløse betalinger med Garmin Pay

Gå lekende lett forbi køer med Garmin Pay. Finn banker som støtter kontaktløs betaling her.

 

Sikkerhets- og sporingsfunksjoner

Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller automatisk under utvalgte utendørsaktiviteter med innebygd hendelsesregistrering.

 

Connect IQ-butikk

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken på din kompatibel smarttelefon.

 

Stock Tracker

Hold oversikt over opptil 50 av favorittaksjene dine8 – fra håndleddet – med Stocks-appen. Sjekk enkelt aksjene dine med et blikk for å overvåke prisene og trendene deres i løpet av dagen.

 

Innhold i esken

 • Garmin tactix 7 – Pro Ballistics Edition, sort DLC-titan med sort taktisk nylonrem
 • Sort klokkerem i silikon
 • Lade-/datakabel
 • Dokumentasjon

 

Mål og ytelse

Skjermstørrelse,
B x H
1,4" (35,56 mm) diameter
Skjermtype Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Batteritid Smartklokke: opptil 28 dager / 37 dager med solcellelading* Klokkens batterisparemodus: opptil 90 dager / 1+ år med solcellelading* Kun GPS: opptil 89/122 timer med solcellelading** Alle satellittsystemer: opptil 63 timer / 77 timer med solcellelading** Alle satellittsystemer og musikk: opptil 16 timer maks. batteri GPS: opptil 213 timer / 578 timer med solcellelading** Ekspedisjons-GPS: opptil 62 dager / 139 dager med solcellelading* *Solcellelading, forutsatt bruk hele dagen med tre timer per dag utendørs i forhold på 50 000 lux **Solcellelading, forutsatt bruk i forhold på 50 000 lux
Skjermoppløsning, B x H 280 x 280 piksler
GPS Ja
Vekt 89 g (kun urkasse: 61 g)

 

Kart og navigasjon

Minne/historikk 32 GB

 

Funksjoner

STR3AMUP! PC-verktøy for strømming av biometriske data nei
Flerfrekvensposisjonering Ja
Kompass med tre akser og HSI Ja
Berørings- og/eller tastelås Ja
Forhåndslastede kart over skianlegg Ja
Vindstrke og vindretning (krever tilkobling til golf-appen) Ja
Sanntidsdeling av aktiviteter Ja
Søvn Ja (avansert)
Greenkonturer (med Garmin Golf-medlemskap) nei
Batterisparemodus – tilpassbar klokke med lavt strømforbruk Ja
SwingTempo (måler tider for baksving og nedsving som et forholdstall) nei
Spiller av musikk Ja
APNEA-modus nei
Load Ratio Ja
Balanse og tid med bakkekontakt Ja
Viktig svømmehastighet Ja
Fokus for treningsbelastning Ja
Kompatibel med Varia Vision™ (skjerm som festes på hodet) Ja
Pulsvarsler Ja
Treningseffekt (anaerob) Ja
Varsler om unormal puls Ja (høyt og lavt)
Vertikal hastighet Ja
Melkesyreterskel Ja (med kompatibelt tilbehør)
Antall sendere som støttes nei
MTB-vanskelighetsgrad og -flyt Ja
Tilpassbare datasider Ja
Konfigurerbare rundevarsler Ja
Hendelsesregistrering ved utvalgte aktiviteter Ja
Physio TrueUp Ja
Tilpassbare varsler Ja
NEXRAD på bevegelig kart Ja
Tilbake til start Ja
Vertikal oscillasjon og forholdstall Ja
Høydemåler med justerbar barometerinnstilling nei
Størrelse, B x L x H 51 x 51 x 14,9 mm Passer håndledd med følgende omkrets: Silikonrem: 127–210 mm Skinnrem: 135–213 mm Stoffrem: 135–213 mm Metallrem: 135–225 mm
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) Ja
Live Delta-tid nei
Automatisk høydejustering nei
Rammemateriale Titan
Hinder og banemål Ja
Kompatibel med TruSwing™ nei
UltraTrac-modus Ja
Kondisjonsberegning (terrengløp) Ja
Lenger fremme Ja
Forhåndslastede baner nei
Pulsoksygenakklimatisering Ja
Avslapningstidtaker for pusting Ja
% av makspuls Ja
Nødkontakt (ICE) nei
Gjenværende gasstid nei
Dekselmateriale Fiberforsterket polymer med bakre deksel i titan
Vanntetthet 10 ATM
Subwave™-støtte nei
Hørbare varsler nei
Fargeskjerm Ja
Flere sykkelprofiler nei
Hviletidtakere Ja
Pulsmåling på håndleddet (konstant, hvert sekund) Ja
Finn telefonen min Ja
Skrittlengde (sanntid) Ja
Sykkelrunde og maksimal rundekraft (med kraftsensor) Ja
Talldata for svømming i åpent vann (distanse, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
treningseffekt Ja
Tilskuermeldinger nei
Avanserte treningsøkter Ja
Lademetode Garmin-patentert lader
TRENDLINE™ POPULARITETSRUTING Ja
Strava-funksjoner (Beacon, segmenter i sanntid) Ja
TRAINING READINESS Ja
Tidtaker Ja
Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter) Ja
Respirasjonsfrekvens (under trening) Ja (med kompatibelt tilbehør)
Motta flyplaner trådløst fra Garmin Pilot™ nei
Intensitetsminutter Ja
Intervalltrening Ja
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet) Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ Mobile Ja
Berøringsskjerm Ja
Virtuell startlinje nei
FORHÅNDSLASTEDE TOPOGRAFISKE KART Ja
Informasjon om sol og måne Ja (via Connect IQ™)
Lagrer automatisk hvor du starter og avslutter dykket nei
Wattguide Ja
Stresstest av pulsvariasjon (Beregner stressnivået ditt ved å måle pulsvariasjoner mens du står stille i tre minutter. Skalaen går fra 1 til 100, og lave målinger indikerer et lavt stressnivå) Ja (med kompatibelt tilbehør)
Sight 'N Go Ja
Pulsoksymetri Ja
Projisert veipunkt Ja
Brødsmulesti i sanntid Ja
Tilpassbare aktivitetsprofiler Ja
Auto start/avslutt dykk nei
REFERANSEPUNKT Ja
SatIQ™ Technology Ja
Connect IQ™ (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper) Ja
Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid) Ja
Musikkstyring Ja
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere) Ja
LED-lommelykt Ja (hvit/grønn)
Forbedret restitusjonstid Ja
APNEA-jaktmodus nei
60-minutters aktivitetsmål nei
Manuelle multisportaktiviteter Ja
Gjøremål nei
Bevegelig kart med veipunkt for flyging Ja
A-til-B-navigasjon Ja
Ankeralarm nei
Målermodus nei
PacePro™-tempostrategier Ja
Lengdemåling til layups/doglegs Ja
TAF (Terminal Aerodrome Forecast) Ja
Auto Pause® Ja
Løpsdynamikk Ja
Esports-aktivitet nei
Komplett vektorkart Ja
BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING Ja
BLUETOOTH-telefonanrop og taleassistentstøtte nei
Akselerasjonsmåler Ja
restitusjonstrådgiveren Ja
Tilpassede dataskjermbilder nei
Loggføring av øvelser Ja
Forhåndslastet med 42 000 baner fra hele verden Ja
Banetidtaker nei
Remmateriale Nylon og silikon
Jetlag-rådgivning Ja
Løpsapp nei
Rundetidtaker/kilometerteller Ja
SMARTRULLEKONTROLL Ja
Varme- og høydeakklimatisering Ja
Treningsøkter Ja
Tilkoblet GPS nei
Ytelseskondisjon Ja
Galileo Ja
Tilbakelagt distanse Ja
Manuelle runder Ja
GPS-basert distanse, tid og tempo Ja
Utholdenhet i sanntid Ja
Løpskraft Ja
Nitrox-støtte nei
Hjelp Ja
Konkurransevarsel Ja
Snike-modus Ja
Kan parkobles med Garmin Golf-appen Ja
Automatiske rundetider nei
«Gjenta på»-hviletidtaker Ja
Pilates trening Ja
GPS-koordinater Ja
Repetisjonspoeng for rundetid (LTR) nei
Luftintegrasjon nei
Lydvarsler Ja
Automatiske CourseView-oppdateringer Ja
Nedlastbare treningsplaner Ja
Aksjer Ja
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen) Automatisk
Registrering av løping/gange/hvile Ja
CCR (Closed Circuit Rebreather) nei
Puls fra ekstern HRM (sanntidsmåling under hvile, intervall- og øktstatistikk under hvile og automatisk nedlasting av pulsmåling etter svømmeøkt) Ja (med HRM-Tri, HRM-Swim, HRM-Pro eller HRM-Pro Plus)
Kompatibel med Varia™-radar (bakovervendt radar) Ja
Oppgavetidtakere (2, 5, 10, 15, 20 og 30 minutter) nei
Svømmeøkter Ja
Assistance Plus nei
Multigass-modus nei
Musikklagring Ja
Virtual Racer™ Ja
KILL SWITCH Ja
Holdtaster Ja
Enkelgass-modus nei
Aktivitetslogg på klokken Ja
Treningsanimasjoner på skjermen Ja
Automatisk registrering av makspuls Ja
DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER forbedret
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor) Ja
Kompatibel med Vector™ Ja
Tekstmeldinger uten telefon nei
Tillatt å bruke i turneringer Ja
Varsler om hendelsesregistrering på telefon for smartenheter Ja
Konkurrer med en aktivitet Ja
Sluttid Ja
Høydeprofil Ja
PlaysLike-avstand Ja
Virtual Partner Ja
Kondisjonsberegning (løping) Ja
Påminnelser om avslapning nei
Planlegger (påminnelser for gjøremål) nei
Kompatibel med vindmåler Ja
Løpsoversikt/-widget Ja
TRENINGSBELASTNING Ja
Kronograf nei
Tilgjengelige aktivitetsprofiler for treningssenter Styrketrening, kondisjonstrening, trening med ellipsemaskin, trappegåing, etasjer oppover, innendørsroing, pilates og yoga
Lyssensor nei
Trykke på mål (trykk på målet på skjermen for å se avstanden til et punkt) Ja
Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly) Ja
In-flight Pulse Ox Ja
Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen) Ja
Kalender Ja
Barometrisk høydemåler Ja
Lås opp nye skrittikoner nei
Connect IQ™-butikk på enheten Ja
Værmelding Ja
Auto Lap® Ja
Tidspunkt for soloppgang/solnedgang Ja
Tidevannsoversikt Ja
Tempovarsler (kun svømmebasseng) Ja
Etasjer oppover Ja
Respirasjonsfrekvens (24x7) Ja
Gassforbruksfrekvens nei
% pulsreserve Ja
Ballistics-kalkulator nei
Skjermoversikt for styrketreningsøkter Ja
Automatisk hvileregistrering Ja
Grunnleggende hviletidtaker (opp fra 0) Ja
Tilgjengelige profiler for rekreasjon utendørs Fotvandring, Innendørsklatring, Buldring, Klatring, Terrengsykling, Skiaktiviteter, Snøbrett, Snøbrettkjøring utenfor løypene, Langrennsski, klassisk, Alpint utenfor skiløyper, SUP-surfing, Roing, Kajakkpadling, Surfing, Jakt, Kiteboarding, Vindsurfing, Gå på truger, Fiske, Hesterygg, Vannski, Wakeboarding, Wakesurfing, Badering, Seileekspedisjon, Jumpmaster, Tennis, Pickleball, Taktisk, Discgolf
TracBack® Ja
Avansert sykkeldynamikk Ja
Poengregning med handikap Ja
Hovedfordel (etiketter for treningseffekt) Ja
Pulssoner Ja
Automatisk hvile (kun bassengsvømming) Ja
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway) Ja
Tilkobling Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Forbedret intervall (inkluderer åpne repetisjoner, intervalldataside, restitusjonsskjerm og automatisk registrering) Ja
Søvnpoengsum og Insights Ja
Tilpassede mål Ja
Støtte for nedlastbare kart Ja
Tilgjengelige løpeprofiler Løping, baneløping, løping på tredemølle, løping på innendørsbane, terrengløp, virtuell løping, ultraløping
Løpeøkt Ja
Stoppeklokke Ja
Verdensomspennende flyplassdatabase(r) Ja
Informasjonsside for veipunkt nei
GPS-hastighet og -distanse Ja
Opprettingsprogram for rundløype (løping/sykling) Ja
Områdeberegning Ja (via Connect IQ™)
Finn klokken min-funksjon Ja
Kompatibel med automatisk køllesporing (krever tilbehør) Ja
Connext avionics connectivity nei
Forhåndsinnlastede vei- og sporkart Ja
Hviletidtaker (kun ultraløp) Ja
Enhetlig treningsstatus Ja
VIRB®-fjernkontroll Ja
Kompatibel med smarttelefoner iPhone®, Android™
Doble rutenett-koordinater Ja
HRM-løpstempo og -distanse Ja
Ekspedisjon GPS-aktivitet Ja
TrueUp™ Ja
Morgenrapport Ja
Flere tidssoner med Zulu/UTC Ja
Trimix støtte nei
Kompatibel med Varia™-lykter Ja
Termometer Ja
Hydrering Ja (i Garmin Connect™ og valgfri Connect IQ™-widget)
Alarmklokke Ja
Group LiveTrack Ja
Gyroskop Ja
Pulsmåling på håndleddet under vann Ja
Nedtellingsstart Ja
Helsebilde Ja
ClimbPro™-stigningsplanlegger Ja
Nattmodus Ja
Tilgjengelige svømmeprofiler Svømming i basseng, svømming utendørs, svømming/løping
TempoTraining (hørbare toner formidler det ideelle forholdet på 3:1 mellom baksving og nedsving) nei
Strømmodi – tilpassbare batteriinnstillinger under aktiviteter Ja
Move IQ™ Ja
Hastighets- og tråkkfrekvenssensorstøtte (m/sensor) Ja
Garmin Elevate™ -pulsmåling på håndleddet Ja
Tidevann nei
GLONASS Ja
Smartvarsler Ja
Garmin Pay™ Ja
Pulsvariasjonsstatus Ja
Stilles automatisk til sommertid Ja
Yoga trening Ja
Dybdesensor nei
Tid/dato ja
Synkroniser dykkerlogg til Garmin Dive™-app nei
Belønninger (poeng) nei
VIRTUELL CADDIE Ja
Kaloriforbruk Ja
Toe-to-Toe™-utfordringsapp Ja (valgfri Toe-to-Toe™-utfordringsapp fra Connect IQ)
Segmenter (Live, Garmin) Ja
Pulssending (sender pulsdata via ANT+™ til parkoblede enheter) Ja
Samlet stigning/nedstigning Ja
Automatiske multisportaktiviteter Ja
Sammendrag av siste løp nei
Garmin-sykkelkart (rutbare gatekart til sykling) Ja
Wattkurve og % FTP-treningsøkter Ja
PinPointer Ja
Skritteller Ja
METAR (Meteorological Aerodrome Report) Ja
Hurtigutløsningsremmer nei
Automatisk stigning under terrengløping Ja
Indikator for barometrisk trend Ja
Automatisk repetisjonstelling Ja
LiveTrack Ja
Pulskalorier Ja
Høydejustert tempo Ja
Tidevann Ja (via Connect IQ™)
Tid- og avstandsvarsler Ja
Garmin Connect ™ utfordringsapp Ja (valgfri Connect IQ-app)
XERO™ -posisjoner Ja
Stressmåling hele døgnet Ja
Modus for bauteveiledning nei
Databaser for globale navigasjonshjelpemidler og kryssingspunkter Ja
Tilgjengelige sykkelprofiler Sykling, innendørs sykling, terrengsykling, triatlon
HIIT treningsøkter Ja
Fremtidig stigningsplott Ja
QuickFit™-klokkerem-kompatibel Inkludert (26 mm)
Orientering nei
Send svar på eller avvis anrop med tekstmelding (bare på Android™) Ja
Rundt meg-modus Ja
Sanntidsinnstillinger synkroniseres med Garmin Connect™-mobilappen Ja
Kalender for jakt/fiske Ja (via Connect IQ™)
Løypeveiledning Ja
GPS-tidssynkronisering Ja
Nedtellingstidtaker nei
Bla automatisk Ja
Analoge urvisere nei
Kompass Ja
Digitalt scorekort ja
Urglassmateriale Power Sapphire™
NextFork™ navigation Ja
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling) Ja
Styrketrening Ja
Avstand til destinasjon Ja
Kvinnehelse Ja (i Garmin Connect™ og valgfri Connect IQ™-widget)
Treningsstatus forbedret
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
Daglig hvilepuls Ja
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) Ja
Garmin AutoShot™ Ja
Kondisjonsalder Ja (i appen)
Terskelwatt (FTP, Functional Threshold Power) Ja (med kompatibelt tilbehør)
Frekvensindikator for stigning/nedstigning under dykking nei
Innebygd barometer og tidevannstabeller nei

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support