Garmin inReach® Mini 2 Fire Red

Satellittkommunikasjonsenhet

Varenr: 242069
4 449,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Denne kompakte satellittkommunikasjonsenheten hjelper deg å holde kontakten med venner og familie hjemme, selv når du er uten telefondekning. Perfekt for eventyr- og friluftsentusiasten.

Global satellittdekning hjelper deg å holde kontakten med omverdenen når mobiltelefoner ikke kan. Send en interaktiv SOS-melding til nødredningssenteret vårt hvis du er i en nødssituasjon. Utvid funksjonaliteten til inReach-enheten med Garmin Explore™-appen

Med TracBack®-ruter finner du veien tilbake hvis du går deg vill.
Opptil 14 dagers batterilevetid i 10-minutters sporingsmodus

TOVEIS MELDINGSFUNKSJON
Send tekstmeldinger med venner og familie hjemme, legg ut noe på sosiale medier, eller kommuniser fra inReach til inReach i felten.

INTERAKTIVE SOS-VARSLER
I nødssituasjoner kan du sende en interaktiv SOS-melding til Garmin IERCC, et døgnåpent nødredningssenter.

POSISJONSDELING
Del posisjonen din med venner og familie hjemme når som helst med MapShare™-siden eller integrerte koordinater i meldingene dine.

GLOBALT SATELLITTNETTVERK
I stedet for å være avhengig av mobiltelefondekning overføres nå meldingene dine, SOS-varsler og posisjonssporing via det globale Iridium®-satellittnettverket.

FLEKSIBLE SATELLITTABONNEMENT
For å få tilgang til Iridium-nettverket og kommunisere med inReach Mini 2 må du ha et aktivt satellitt satellittabonnement . Du kan velge et årsabonnement eller et fleksibelt abonnement som løper fra måned til måned.


KOMPAKT, ROBUST DESIGN
Ikke la deg lure av størrelsen på 4? x 2? og vekten på 100 g. inReach Mini 2 er solid, slitesterk, støtsikker (MIL-STD-810) og vanntett i henhold til IPX7.

DIGITALT KOMPASS
Få nøyaktig retningsinformasjon – selv når du ikke beveger deg.

INREACH-VÆRMELDINGSTJENESTE
Få detaljerte væroppdateringer på inReach Mini 2 eller en kompatibel enhet. Du kan til og med be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din eller andre veipunkter eller destinasjoner på ruten.

UBEGRENSET LAGRINGSPLASS I SKYEN OG TURPLANLEGGING
Få kostnadsfri tilgang til det nettskydrevne Garmin Explore-nettstedet på datamaskinen din for å planlegge turer, opprette forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekster, synkronisere og administrere enhetsinnstillingene og mye annet.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support